TELEKOM SLOVENIJE

Mesečni horoskop bik

Bik

Bik 21.4. - 20.5.

Bik 21.4. - 20.5

Na začetku meseca vam bo primanjkovalo idej, česar niste vajeni. Občutek boste imeli, da ste se znašli v črni luknji brez izhoda. Vendar se ne bojte, kajti v sredini meseca boste ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi plodnimi idejami vred. Neplodni čas pa poskusite čim bolj izkoristiti za sprostitev oziroma opravite praktična dela, kjer ne boste potrebovali svoje domišljije.

Ljubezenski horoskop

Ljubezen bo večinoma tekla po ustaljenih tirnicah, le občasno vas čaka kakšno presenečenje. Samski imate najboljše možnosti ob koncu meseca. Romance, ki se bodo začele sredi meseca, ne bodo dolgo trajale. Vezani boste mesec začeli z nekoliko povečano napetostjo. Dlje ko boste odlašali s pogovorom, dlje se bo stopnjevala. Zagotovo pa se sama od sebe ne bo razkadila.

Erotični horoskop

V postelji boste zelo romantični in odkrito boste kazali svoja čustva. Privlačili vas bodo popolni partnerji in to jim boste tudi jasno povedali. Moški boste imeli radi nadzor nad situacijo med rjuhami. Ženske pa boste hrepenele po močnih, odločnih moških, ki bodo ugodili vsem vašim pravljičnim željam. Poskusite erotično masažo.

O znamenju

Bik je med najbolj praktičnimi in zanesljivimi znamenji zodiaka. V prvi vrsti je ljubitelj dobre hrane in pijače, udobja ter vsega lepega. Odlikujejo ga trdnost, praktičnost, odločnost in moč volje. Ker mu je varnost nadvse pomembna, bo naredi vse, da ohrani svoj status quo. Za Bika je harmoničnost temelj odnosa, zato se bo zelo trudil za srečo svojega partnerja. Stremi k temu, da si ustvari srečen dom in stabilno partnerstvo. Nagnjen je h konservativnemu, kar se odraža tudi v njegovem vedenju.

Znane osebnosti

Jessica Alba, David Beckham, Pierce Brosnan, George Clooney, Enya, Audrey Hepburn, Janet Jackson, Uma Thurman, Stevie Wonder, Rene Zellweger

Astrološki znak

Bik

Datumi

21.4. - 20.5

Ozvezdje

Bik

Element

zemlja

Latinsko ime

Taurus

Vladajoči planet

Venera

Kompatibilen z

rak, devica, kozorog, ribi

Barva

rožnata, modra, modrozelena