Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Mesečni horoskop

Več kot delate, bolj boste ta mesec poplačani za vloženi trud, le v sredini meseca se pazite morebitnih denarnih izgub. Z novimi idejami imate dobre možnosti za še večji uspeh na vseh področjih, pazite pa na zdravje in že ob prvih nevšečnostih poiščite strokovno pomoč, da se ne bi kaj zapletlo. V drugi polovici meseca so možni družinski prepiri, ki jih bo še podžgal stres. Ostanite notranje mirni, da ji boste lažje obvladali.

Ljubezenski horoskop

Na ljubezenskem področju boste brez dvoma prišli na svoj račun. Samski boste morali le poskrbeti, da vas opazijo. Vse ostalo se bo odvijalo kot po maslu. Priložnosti za spoznavanje in romantičnih trenutkov vam ne bo manjkalo. Tudi vezani boste imeli precej sreče, čeprav bodo že v začetku meseca vseeno prišli na dan nekateri stari konflikti. Skupni cilji bodo vseeno močnejši in bodo hitro prevladali.

Erotični horoskop

Izbirali boste sumljive ljubimce. Privlačile vas bodo predvsem osebe, ki jim bo manjkalo smisla za ljubezen in nežnost. Kolikor se bo grob ali celo brezoseben seks v vaši domišljiji zdel zanimiv in vas bo vzburjal do skrajnosti, pa vam v praksi ne bo pretirano odgovarjal. Večinoma boste že po prvem poskusu ugotovili, da so fantazije eno, realnost pa drugo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano