Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Mesečni horoskop

V tem mesecu ne boste samo sanjarili, ampak prešli tudi na dejanja. Če ste se do sedaj le spogledovali z novimi možnostmi, se vam obeta vroče dogajanje, saj bodo sanje prešle v dejanja. Bodite drzni in pogumni, predvsem moški spol pa naj pusti zadržke ob strani, saj vam bodo povsem odveč. Najverjetneje v sredini meseca vas utegne presenetiti nek klic, ki bo morda iz tujine ali pa od osebe, s katero že dolgo niste imeli stika. Če gre za bivšo ljubezen, vas utegne dogodek rahlo vreči iz tira ali celo zamajati obstoječe temelje sedanje zveze. Lahko pa tudi, da ponovno zacveti ljubezen ali pa se vsaj utrdi prijateljstvo. Počutje bo povečini dobro. Ne dajajte prevelikega poudarka vsaki malenkosti.

Ljubezenski horoskop

Vezani se boste znašli v popolnem naletu in vse se vam bo zdelo enostavno. Tokrat imate tudi nekaj idealnih priložnosti, da s partnerjeve strani slišite pozitivne komentarje na vaše obnašanje in videz ali celo na dejanja, kjer ste pustili velik pečat. Samski bodite taktični in počakajte na novo ljubezensko priložnost, ki bo prišla v drugi polovici meseca. Pustite se presenetiti!

Erotični horoskop

Vezani boste ljubili drugačnost, hitro se boste naveličali monotonosti. Med seksom boste zelo glasni! Samski boste imeli možnosti za seks, a boste pri tem tako neizvirni in mlačni, da soudeleženec ne bo imel nobene potrebe po tem, da bi z vami to še kdaj ponovil.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano