Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Mesečni horoskop

Pred vami je pester mesec, ki lahko prinese prelomne spremembe. Že v prvih dneh meseca se utegnete znajti pred neko življenjsko odločitvijo, ki se bo nanašala na poslovno ali zasebno področje. Nekdo vam bo na uho nenehno prišepetaval besede, vendar morate vedeti, da se imate le vi pravico odločevati, saj je življenje vaše. Ne upoštevajte mnenj in nasvetov, v kolikor veste, da vam ne morejo prinesti pravega zadovoljstva in sreče.

Ljubezenski horoskop

Na ljubezenskem področju boste brez dvoma prišli na svoj račun. Samski boste morali le poskrbeti, da vas opazijo. Vse ostalo se bo odvijalo kot po maslu. Priložnosti za spoznavanje in romantičnih trenutkov vam ne bo manjkalo. Tudi vezani boste imeli precej sreče, čeprav bodo že v začetku meseca vseeno prišli na dan nekateri stari konflikti. Skupni cilji bodo vseeno močnejši in bodo hitro prevladali.

Erotični horoskop

Izbirali boste sumljive ljubimce. Privlačile vas bodo predvsem osebe, ki jim bo manjkalo smisla za ljubezen in nežnost. Kolikor se bo grob ali celo brezoseben seks v vaši domišljiji zdel zanimiv in vas bo vzburjal do skrajnosti, pa vam v praksi ne bo pretirano odgovarjal. Večinoma boste že po prvem poskusu ugotovili, da so fantazije eno, realnost pa drugo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano