Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Mesečni horoskop

Napetost v službi bo naraščala, vi pa je kar ne boste znali umiriti. Spoznali boste pomembnost razreševanja težav sproti, saj se v nasprotnem primeru nezadovoljstvo le kopiči. Morda bo dogajanje pripeljalo tako daleč, da boste poslali kakšno prošnjo ali potipali za možnosti preko kakšne veze. V vsakem primeru se ne lotevajte naglih odločitev, saj bi jih utegnili sčasoma obžalovati. Raje pustite času čas in sproti boste spoznavali, kam se stvari nagibajo. Po drugi strani pa si ne mečite peska v oči, v kolikor ste prepričani, da je čas za nov karierni začetek. Pri skrbi za vaše telo in počutju nasploh pa bo dogajanje precej bolj produktivno, saj se vam bo trud dobro obrestoval. Mnogi boste odkrili novo najljubšo vadno ali drug način sproščanja.

Ljubezenski horoskop

Vezani se boste znašli v popolnem naletu in vse se vam bo zdelo enostavno. Tokrat imate tudi nekaj idealnih priložnosti, da s partnerjeve strani slišite pozitivne komentarje na vaše obnašanje in videz ali celo na dejanja, kjer ste pustili velik pečat. Samski bodite taktični in počakajte na novo ljubezensko priložnost, ki bo prišla v drugi polovici meseca. Pustite se presenetiti!

Erotični horoskop

Ta mesec boste med rjuhami zelo zahtevni, vaš partner pa bo moral imeti veliko kondicije. Četudi ste običajno mirni, si boste tokrat zaželeli divjega seksa. neobičajen čas in kraj, pa še marsikaj drugega, kar doslej še niste počeli, vam bo pognalo vso kri po žilah.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano