Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Mesečni horoskop

V tem mesecu bo še bolj kot običajno pomembno, da sledite spremembam in se jim ne upirate, saj bi bili zaradi takega pristopa lahko za marsikaj prikrajšani. Četudi se še posebej v prvi polovici meseca ne boste strinjali z novostmi, ki jih bodo želeli vpeljati vaši sodelavci, se boste v sredini meseca že popolnoma poistovetili z njimi. Kdaj pa kdaj morate pustiti svoje konservativne nazore ob strani in se prepustiti novostim, ki neutrudno prihajajo. Z nadrejenimi se boste v tem mesecu sporazumevali mnogo bolje kot do sedaj, saj boste našli pravi pristop v komuniciranju z njimi. V prazničnih dneh boste samski skoraj zagotovo prišli na svoj račun, če se le ne boste držali ob strani. Poskrbite, da vas nasprotni spol opazi in pozabite na sramežljivost. Morda se vam izpolni skrita želja.

Ljubezenski horoskop

Ta mesec je čas za nove ljubezenske začetke, zato nikar ne bodite čakajte doma. Odpravite se na kam in osvajajte, kot to znate le vi. Sramežljivost pa v tem mesecu le puščajte doma. Ponudilo se vam bo mnogo novih priložnosti in obžalovali boste, v kolikor jih ne boste izkoristili. Vezani pa zgrabite partnerja in ga odpeljite neznano kam. Nujno potrebujeta čas zase, ki vama bo pomagal zakrpati luknje, nastale v odnosu.

Erotični horoskop

Vezani boste pri seksu zelo previdni in ne boste želeli pretiravati. Samski, vam je najbolj pomembno, da partnerja dobro spoznate, preden z njim stopite v intimen odnos. Ko se to zgodi, pa se spremenite v seksualno nenasitno osebo. Spoznali boste posebno, drugačno osebo, od katere se ne boste mogli ločiti. Popolnoma se boste sprostili, tako da bo tudi seks popoln.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano