Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Mesečni horoskop

V tem mesecu boste pričeli nekaj novega na zasebnem ali na poslovnem področju. Pomembno je, da upoštevate svoje želje in ne dovolite zavistnim ljudem, da krojijo vašo usodo. Zavedali se boste, da morate biti pogumni, če želite doseči svoj cilj na čustvenem področju, zaradi česar bo malce lažje narediti odločilen korak. V službi bo precej pestro, saj bodo od vas nenehno pričakovali več, kot jim v tem trenutku lahko daste. Vedite, da se vam splača potruditi, saj bo nagrada bogata.

Ljubezenski horoskop

Sveže zaljubljeni kar ne boste mogli odtrgati pogleda z vaše simpatije, vezani pa boste v objemu vašega partnerja občutili mnogo večjo varnost kot v preteklih mesecih. Še posebej, če vam v zadnjem času na čustvenem področju ne gre vse tako kot ste si zamislili, je pred vami mesec pozitivnih sprememb. Samski utegnete prav zdaj spoznati osebo, s katero si lahko obetate resno zvezo.

Erotični horoskop

Računov ne boste polagali nikomur razen sebi. Nič vas ne bo obremenjevalo, niti čustveno niti psihološko. Hitro se boste vzburili, čeprav boste drugače zelo močni in čvrsti. Privlačili vas bodo krhki, nezreli ljubimci, a najbrž le za kratek čas. Tudi na splošno boste ta mesec med rjuhami precej muhasti, pa tudi vaš libido bo zelo spremenljiv.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano