Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Mesečni horoskop

V prvi polovici meseca boste veliko pozornosti namenili svojemu zasebnemu življenju. Poglabljali se boste vase ali pa iskali najboljši možen način, da nekaj dosežete. Kljub vašim pripravam pa bo dejanska situacija izbrala svojo pot in vas več kot le enkrat presenetila že pred sredino meseca. V tem obdobju se s poslovnim področjem ne boste kaj prida ukvarjali, saj bo delo teklo utečeno, deloma celo rutinsko. Se boste pa zato službi bolj posvečali proti koncu meseca, ko boste osebne zadeve postavili na stranski tir. V tem času si boste močno zaželeli napredovanja in tudi večjega dotoka financ, saj se vam bo zdelo, da vašega truda ne cenijo dovolj.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste v mesecu, ki je pred vami, skušali dojeti bistvo ljubezni. PZelo boste motivirani, da boste želeli odkriti neko davno skrivnost. Samski lahko tokrat pričakujete novo ljubezensko romanco ali strastno, vzburljivo vezo. Določena oseba se vam enostavno ne bo mogla upreti, še posebno v prvi polovici meseca, ko bo prisoten tudi erotičen naboj.

Erotični horoskop

Samski boste nagnjeni k avanturam, želeli si boste nežnosti in pozornosti. Imate celo dobre možnosti, da se izkažete kot odlični ljubimci. Vezani boste pripravljeni storiti vse, da bi le slišali partnerjeve krike zadovoljstva.

Popularno