Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Mesečni horoskop

Skozi ves mesec boste polni energije. Želja po dogodivščinah vas bo prebudila in izostrila vaše čute. Zabavati se boste znali kot le malokdo drug in priložnosti vam kar ne bo zmanjkalo. In glede na to, da boste popolnoma neresni, da vam še malo ne bo mar za obveznosti in odgovornosti, jo boste navsezadnje še zelo dobro odnesli. V službi boste imeli veliko priložnosti, da popravite svoje napake in neresnosti in naposled boste eno od njih tudi izkoristili. V drugi polovici meseca boste postopoma vedno manj razigrani, saj vas bodo obveznosti potegnile nazaj na realna tla. Hitro se boste pobrali in se postavili zase, kar se vam bo pozitivno obrestovalo tako v službi kot tudi pri denarju.

Ljubezenski horoskop

Vezani boste večji del meseca namenili urejanju družinskih zadev. Potrpljenja sicer ne boste imlei ravno v izobilju, boste pa po drugi strani zelo vztrajni, če ne kar trmasti. Bolj kot s kompromisi se boste ukvarjali s tem, kako naj vendarle dosežete svoje. Možni so prepiri in nerazumevanje s partnerjem. Tudi samskim ta mesec ne bo najbolj naklonjen. Pred zadnjim tednom ne pričakujte kakih velikih srčnih sprememb. Najbolje bi bilo, da se preprosto nehate obremenjevati in izkoristite čim več prostih trenutkov za razvajanje vseh vrst.

Erotični horoskop

Samske bodo vzburjali nekoliko grobi komplimenti in položaji, a če boste našli pravega partnerja ne bo ovir. Igro boste želeli voditi sami, zato bo vaš najljubši položaj takšen, da ste vi zgoraj. Vezani boste pričakovali romantiko in nežnost, dobili pa nekaj bolj grobega, kar vas bo še bolj navdušilo.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano