Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Mesečni horoskop

Ta mesec bo veliko ljudi dvomilo o vaših odločitvah, pričakujte kritike. Na koncu pa bodite pripravljeni, saj boste izpadli kot junak. Nove metode za doseganje ciljev boste spoznali, kjer boste premagali svojo konkurenco. Pazite se stresa. S kompromisom sprejmite izziv, a vseeno ohranite svoja načela. Ostanite zvesti svojim ciljem, čeprav vam bodo drugi dajali ta trenutek boljše nasvete. Mogoče boste razmišljali o menjavi kariere. Vaši dolgoročni plani naj ostanejo samo v vaših mislih. Naj gre za varčevanje, novo organizacijo ali hujšanje, boste poželi pohvale. Če boste to zaenkrat zadržali zase, boste imeli več motivacije, saj drugi ne bodo zaupali v vas.

Ljubezenski horoskop

Samskim ta mesec prinaša nova in zanimiva dogajanja v ljubezenskem življenju pa tudi v odnosu z osebo, ki vam je že dlje časa všeč. Za razliko od preteklosti, vam bo tokrat uspelo pridobiti njeno pozornost. Vezani se potrudite in osrečite ljubljeno osebo. Včasih je tako zelo enostavno izpolniti želje ali pričakovanja svojega partnerja, če le ne pozabite na tiste prave in najlepše stvari, ki vaju združujejo v ljubezenski vezi.

Erotični horoskop

Ta mesec boste med rjuhami zelo zahtevni, vaš partner pa bo moral imeti veliko kondicije. Četudi ste običajno mirni, si boste tokrat zaželeli divjega seksa. neobičajen čas in kraj, pa še marsikaj drugega, kar doslej še niste počeli, vam bo pognalo vso kri po žilah.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano