Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Bik

Bik 21.4. - 20.5

Mesečni horoskop

Marsikdo se bo čudil, od kod vam energija! Ta mesec je boste imeli resnično na pretek, zato se bo okoli vas stalno veliko dogajalo. Večinoma boste sposobni doseči svoje, vendar se boste sposobni tudi sprijazniti s kakšno drugačno rešitvijo, če vas bodo prepričali, da je to smiselno. V komunikaciji ne boste posebno spretni, vendar boste zaplete reševali z veliko mero optimizma. Če ste čutili, da vam zamera ali splošna nenaklonjenost neke osebe zapira pot na poslovnem ali finančnem področju, je zdaj čas, ko se boste lahko izmaknili njenemu vplivu. Vendarle imate precej zvez, ta mesec pa se lahko zanesete tudi na to, da bo vaš ugled poudarjen zaradi vidnih dosežkov.

Ljubezenski horoskop

Prva polovica meseca bo najprimernejša za nove ljubezenske podvige. Samski bodite pozorni na morebitne zaplete, na katere ne boste pripravljeni. Mogoče ne bo šlo vse po načrtih, ker delujete preveč impulzivno in prehitro reagirate na vsako malenkost. Tudi vezani se boste morali pošteno namučiti, če boste želeli, da se vse izteče po načrtih. Za vas bo veliko bolj ugodna druga polovica meseca. Oba s partnerjem bodita strpna, saj se vama obetajo lepši časi.

Erotični horoskop

Samski tokrat ne boste radi govorili o seksu, a boste v postelji pokazali povsem drugačen obraz. Oseba, ki bo z vami skočila med rjuhe, bo nad tokratno akcijo navdušena. Tudi vezani boste imeli veliko seksualne domišljije in boste odprti za vsako novo pozo. Vzburjala vas bo nežna predigra.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano