Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 5. 2018,
15.00

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,04

Natisni članek

joga pilates veganska prehrana dieta Meghan Markle

Četrtek, 31. 5. 2018, 15.00

5 let, 10 mesecev

To so dieta in vadbe, na katere prisega Meghan Markle

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,04
Meghan Markle | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Novopečena članica britanske kraljeve družine Meghan Markle že dolga leta skrbi za dobro počutje in dober videz. Prisega na posebno dieto, ki temelji na surovi zelenjavi in sadju, poleg tega pa že dolga leta vadi na iste načine.

Meghan Markle
Trendi Meghan je bila v Dalmaciji: to so njeni predlogi, katere kraje obiskati
princ Harry
Trendi Je Harry Meghan osvojil s preverjeno osvajalsko tehniko?

Glede na to, da je njena mama inštruktorica joge, je prav joga ena od vadb, ki jih že od nekdaj naravnost obožuje. Poleg tega rada izvaja pilates, a na posebnih napravah, ki se imenujejo reformerji, s čimer učvrsti vse mišice telesa, še posebej trebušne. Je pa Meghan nadvse pri srcu tudi tek. "Tek je zame že od nekdaj oblika meditacije v gibanju, ker si prav s tekom vedno prevetrim misli in glavo," je pred časom povedala v intervjuju Women's Health.

Meghan na poročni dan | Foto: Getty Images Meghan na poročni dan Foto: Getty Images

Že vsa leta se drži tudi točno določenega načina prehrane. A pravi, da na to ne gleda kot na dieto, temveč kot na življenjski slog, katerega bistvo je uravnoteženost. V preteklih intervjujih je namreč ameriška igralka večkrat poudarila, da se čez teden prehranjuje večinoma s surovim sadjem ali zelenjavo, ob koncih tedna pa se malce "pregreši".

"Bistvo je najti ravnotežje. Ker veliko treniram, bi bilo nespametno telesu odrekati karkoli," je povedala za Bazar in razkrila, da se na njenem jedilniku znajde tudi ocvrti krompirček ali sladoled. "Pomfit bi lahko jedla vsak dan, pravzaprav cele dneve. Obožujem pa tudi testenine oziroma ogljikove hidrate na splošno. Kdo jih pa ne? Enako lahko rečem za vino. Rada imam vino in ob kosilu si občasno privoščim deciliter vina. Bistveno je, da poznaš svoje telo, da veš, kaj ti ustreza in kaj ne. Če veš to, bo vse v redu."

Fairmont Jasper Park Lodge
Trendi Harry in Meghan sta se odločila, kam gresta na medene tedne
Meghan Markle, princ Harry
Trendi To so uradne poročne fotografije Harryja in Meghan
Zadnje tedne se s spremenjeno prehrano in intenzivnimi treningi ukvarjajo tudi v šovu The Biggest Loser Slovenija, kjer je vsak dan bolj napeto, saj je že prihodnji teden veliki finale.

Nocoj tekmovalce čaka zares nor izziv. Takšen, ki si ga marsikdo od nas ne bi niti v sanjah upal sprejeti. Poleg tega jih čaka stilska preobrazba. Kako bodo videti in pred kakšnim izzivom se bodo znašli, preverite že nocoj ob 21. uri na Planet TV.
Ne spreglejte