SiolNET. Trendi Zdravje
1,61

termometer

  • Messenger
  • Messenger
MOJA PORODNIŠNICA

Porodnišnica Ptuj: prvi v Sloveniji začeli uporabljati ultivo v porodništvu #video

1,61

termometer

Porodnišnica Ptuj stremi k enemu samemu cilju: k vsaki porodnici pristopati strokovno, a individualno. Skrb izkazujejo z majhnimi pozornostmi, kot so posebna parkirna mesta za nosečnice in novopečene mamice, dnevi odprtih vrat in individualna srečanja z nosečnicami tik pred porodom. So tudi prvi, ki so v Sloveniji začeli uporabljati ultivo za lajšanje porodne bolečine, povedo. Njihova posebnost pa je tudi ta, da bolečino lajšajo predvsem z gibanjem ter uporabo vode in da omogočajo porode v vodi.

1 / 28
2 / 28
3 / 28
4 / 28
5 / 28
6 / 28
7 / 28
8 / 28
9 / 28
10 / 28
11 / 28
12 / 28
13 / 28
14 / 28
15 / 28
16 / 28
17 / 28
18 / 28
19 / 28
20 / 28
21 / 28
22 / 28
23 / 28
24 / 28
25 / 28
26 / 28
27 / 28
28 / 28
 


Reportaža o ptujski porodnišnici je trinajsta v nizu obsežnih videoprispevkov, v katerih skozi pripovedi osebja in novopečenih staršev predstavljamo prav vse slovenske porodnišnice. Do zdaj smo predstavili porodnišnice Ljubljana, Novo mesto, Murska Sobota, Slovenj Gradec, Postojna, Celje, Kranj, Brežice, Jesenice, Maribor, Izola in Trbovlje, ki si jih lahko ogledate tukaj:

Eva Doljak projekt - NE OBJAVLJAJ! Trendi Porodnišnica Ljubljana: kjer se rojevajo tudi manj kot kilogram težki otroci #video Eva Doljak projekt - NE OBJAVLJAJ! Trendi Porodnišnica Novo mesto: osredotočeni na ugodje vse družine #video Eva Doljak projekt - NE OBJAVLJAJ! Trendi Porodnišnica Murska Sobota: kjer svojo majhnost vidijo kot veliko prednost #video Eva Doljak projekt - NE OBJAVLJAJ! Trendi Porodnišnica Slovenj Gradec: kjer je mogoče roditi s pomočjo hipnoze #video Eva Doljak projekt - NE OBJAVLJAJ! Trendi Porodnišnica Postojna: v babiški hiši omogočajo naraven porod ob pomoči izbrane babice #video Eva Doljak projekt - NE OBJAVLJAJ! Trendi Porodnišnica Celje: kjer razblinjajo številne strahove, tudi pred vakuumskim porodom #video Porodnišnica Kranj Trendi Porodnišnica Kranj: Pokukajte v pravkar prenovljeni porodni blok, ki ponuja veliko udobja #video Eva Doljak projekt - NE OBJAVLJAJ! Trendi Porodnišnica Brežice: majhna porodnišnica, kjer se ženske počutijo kot doma #video Eva Doljak projekt - NE OBJAVLJAJ! Trendi Porodnišnica Jesenice: v ospredju porodna praksa naravnega rojevanja #video Eva Doljak projekt - NE OBJAVLJAJ! Trendi Porodnišnica Maribor: prizadevajo si za nepozabno porodno izkušnjo Porodnišnica Izola Trendi Porodnišnica Izola: kjer ženske rojevajo s pogledom na morje #video Eva Doljak projekt - NE OBJAVLJAJ! Trendi Porodnišnica Trbovlje: kjer ženske nikoli niso le številka #video

Videoreportaže o slovenskih porodnišnicah lahko na našem portalu Siol.net spremljate ob ponedeljkih in petkih. Ob koncu predstavitve vseh porodnišnic pa boste besedo dobili tudi vi, saj boste lahko z anonimnim glasovanjem oddali glas za vam najljubšo porodnišnico.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin