SiolNET. Trendi Svet znanih
0,71

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Noseča zvezdnica zaradi zapletov še vedno v bolnišnici: Dobila sem transfuzijo krvi

0,71

termometer

Manekenka in voditeljica Chrissy Teighen, ki z možem, pevcem Johnom Legendom, pričakuje tretjega otroka, je zaradi obsežne krvavitve v nedeljo pristala v bolnišnici. Ker je izgubila precejšnjo količino krvi, je zdaj morala dobiti transfuzijo.

Utrinek iz Chrissyjine zgodbe na družbenem omrežju Instagram. | Foto: zajem zaslona/Instagram Utrinek iz Chrissyjine zgodbe na družbenem omrežju Instagram. Foto: zajem zaslona/Instagram

Tretja nosečnost Chrissy Teighen je rizična in ji povzroča precej skrbi. Njena placenta (bolj znana nosečnicam kot posteljica) je v slabem stanju in občasno krvavi, zato je morala zadnjih nekaj tednov zvezdnica strogo počivati. V nedeljo pa je bila krvavitev iz posteljice tako obsežna, da je slavna nosečnica pristala v bolnišnici. Zdaj pa je morala prejeti tudi transfuzijo krvi.

O počutju in stanju sicer Chrissy ves čas redno obvešča svoje oboževalce prek posnetkov v obliki zgodb na Instagramu. Tako je tudi med tem, ko je prejemala transfuzijo, snemala videoposnetek, v katerem je povedala, da je čuden občutek, ko se ti po žilah pretaka tuja kri.

Slavni par pričakuje tretjega otroka. | Foto: Getty Images Slavni par pričakuje tretjega otroka. Foto: Getty Images

"Dobila sem kri od nekoga drugega. Če torej darujete kri, jo dejansko dobimo resnični ljudje. Morda na primer jaz," je razpredala v svojem značilnem šaljivem slogu. In nadaljevala: "To je moja prva transfuzija krvi, kar je slišati veliko bolj dramatično, kot je v resnici. Je kot infuzija, le da namesto tekočine vase dobiš človeško kri."

Po objavljenih posnetkih sodeč, ji veliko časa v bolnišnici družbo dela mož, pevec John Legend. Ki skrbi tudi za to, da njegova draga dobro jé. Tako ji je v bolnišnico prinesel kitajsko solato s piščancem in vrečko sladkarij.

Preberite tudi:

Trendi Tretja nosečnost ni bila načrtovana: Nisva mislila, da se lahko zgodi #video Trendi Slavni par pričakuje tretjega otroka #video Chrissy Teigen recept Trendi Manekenkin recept za testenine, ki je obnorel splet #video Trendi Postavnega pevca žena posnela golega med prhanjem #video
delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin