Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 8. 2023,
10.58

Osveženo pred

8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

Natisni članek

odnosi prepir sovražnik mož tašča Žena Matthew McConaughey manekenka

Petek, 25. 8. 2023, 10.58

8 mesecev

Manekenka ostro nad mamo svojega slavnega moža

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35
Matthew in Camila Alves McConaughey | Matthew in Camila McConaughey sta se poročila leta 2012, skupaj pa imata tri otroke. | Foto Guliverimage

Matthew in Camila McConaughey sta se poročila leta 2012, skupaj pa imata tri otroke.

Foto: Guliverimage

Brazilska manekenka Camila Alves McConaughey, ki je od leta 2012 poročena z igralcem Matthewem McConaugheyjem, je v nedavnem intervjuju za revijo Southern Living spregovorila o slabem odnosu s svojo taščo Mary Kathlene na začetku njune zveze. 

Ko sta Matthew in Camila McConaughey leta 2006 postala par, je ta morala preživeti vrsto izzivov, ki jih je postavljala njena tašča Mary Kathlene. Ta naj bi bila do brazilske manekenke izjemno sovražna in jo je ves čas postavljala pred preizkušnje, da bi se prepričala, ali je dovolj dobra za njenega sina. 

"Res me je preizkušala. Klicala me je po imenu vseh Matthewevih nekdanjih deklet in z menoj govorila v zelo polomljeni španščini," je poudarila Camila.

Začetno sovraštvo je preraslo v medsebojno spoštovanje

Potem ko je kot manekenka dobila službo v Istanbulu, se je Alvesova odločila deliti ugodnosti potovanja v prvem razredu in hotelsko sobo z McConaugheyjevo mamo, tako da jo je vzela s seboj na potovanje. "Vso pot mi je pripovedovala zgodbe o njegovih nekdanjih dekletih in mi poskušala stvari vtisniti v spomin," je pripovedovala. 

Po treh dneh skupnega potovanja in slabega odnosa pa se je zgodil prelomni trenutek, ki je vse obrnil na glavo. "Ko sem prišla v njeno sobo, je iz nekega razloga, o katerem ne želim govoriti, jokala. Ugotovila sem, da je do mene zelo sovražna, zato sem se postavila zase in se začela prepirati. Po koncu prepira me je pogledala in mi dejala, da sem zdaj končno njihova in da je želela le, da se borim zase," je pojasnila. 

To je bila prelomna točka, ko je njun odnos, kot je povedala, postal "najbolj neverjeten in poln medsebojnega spoštovanja". "Včasih je lahko težavna, a vedno končamo s smehom in šalo," je še dodala.

Matthew in Camila McConaughey sta se spoznala leta 2006 v nočnem klubu, leta 2021 sta se zaročila, leto pozneje pa še poročila. Skupaj imata tri otroke – 15-letnega Levija, 13-letno Vido in 11-letnega Livingstona.

Igralec Matthew McConaughey z ženo Camilo, mamo Mary in otrokoma | Foto: Guliverimage Igralec Matthew McConaughey z ženo Camilo, mamo Mary in otrokoma Foto: Guliverimage

Preberite tudi:

Matthew McConaughey in Woody Harrelson
Trendi Priljubljena igralca prepričana, da sta biološka brata
Matthew McConaughey, Camila Alves
Trendi Filmski zvezdnik sinovoma kar sam striže lase
Matthew McConaughey in Woody Harrelson
Trendi Elita zvezdnikov na Jadranu: Harrelson in McConaughey skupaj na supu #foto
Matthew McConaughey
Trendi Naval zvezdnikov na Jadran: v Istri ujeli Matthewa McConaugheyja #video
Ne spreglejte