Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 7. 2022,
20.03

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,79

1

Natisni članek

Uživajmo poletje Uživajmo poletje supanje Korčula Chris Rock Matthew McConaughey Woody Harrelson

Torek, 19. 7. 2022, 20.03

1 leto

Elita zvezdnikov na Jadranu: Harrelson in McConaughey skupaj na supu #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,79

1

Matthew McConaughey in Woody Harrelson | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Letošnje poletje je na hrvaški obali pravi naval svetovnih zvezdnikov. Potem ko so v Dubrovniku nedavno ujeli Beckhama z družino, v Istri pa igralca Matthewa McConaugheya, so zadnjega v nedeljo v bližini Dubrovnika opazili še z igralcem Woodyjem Harrelsonom, s katerim sta skupaj supala.

Na hrvaškem otoku Korčula so pred kratkim opazili luksuzno jahto Serenity, na kateri se je zbralo več svetovnih zvezdnikov. Najprej so tam opazili bobnarja in soustanovitelja skupine Metallica Larsa Urlicha, ki je skupaj z igralcem Woodyjem Harrelsonom igral šah, pozneje pa sta se skupaj sončila še na plaži. 

72-metrska jahta, za katero je potrebno odšteti 4 milijone kun tedensko (nekaj več kot 500 tisoč evrov), ima 15 spalnic, jacuzzi, bazen in telovadnico. Sprejme lahko do 28 gostov in 30 članov posadke, saj ima kar 15 ločenih kabin.

Z njo so obiskali Split, Korčulo in Dubrovnik. Po podatkih spletne strani Boat International se jahta prodaja za vrtoglavih 45 milijonov evrov.

Preizkusila sta sup

Dvojici se je pridružil še igralec Matthew McConaughey, ki so ga nedavno ujeli v Istri. Ta je skupaj z Woodyjem v bližini Dubrovnika preizkusil sup. Na jahti so opazili tudi igralca Davida Spada ter Chrisa Rocka in njegovo novo izbranko Lake Bell. 

Tradicionalna "prijateljska turneja"

Harrelson in McConaughey sta prvič sodelovala leta 1999 v komediji EDtv. Od takrat sta skupaj delala pri več projektih. Matthew je na Twitterju celo delil fotografijo z napisom: "Brata od drugih mater?" 

V oddaji Ellen DeGeneres leta 2019 je Harrelson dejal, da uživa na "prijateljskih počitnicah". Takrat je z istimi prijatelji kot tokrat obiskal južno Francijo.

"Skoraj vsako leto se odpravimo na 'prijateljsko turnejo'. Razmišljal sem, da bi te turneje poimenoval 'odklop in zažiranje svojih bogatih prijateljev', ampak 'prijateljska turneja' se sliši bolje," je dejal.

Na jahti so ujeli tudi hrvaško igralko Zrinko Cvitešić, ki je Harrelsona spoznala leta 2017 na snemanju komedije Izgubljeni v Londonu, kjer se je družila tudi z McConaugheyem. Sodeč po fotografijah se je do jahte pripeljala z gliserjem in tam najprej objela McCounagheya. Pozneje se je družila še z Woodyjem in njegovo ženo Louise ter igralcem Sacho Baronom Cohenom.

Preberite še:

Chris ROck Lake Bell
Trendi Komika, ki ga je udaril Will Smith, v Dalmaciji ujeli z novim dekletom
Matthew McConaughey
Trendi Naval zvezdnikov na Jadran: v Istri ujeli Matthewa McConaugheyja #video
Beckham Dalmacija
Trendi Beckham pokazal, s čim se masti v Dalmaciji, ljudje pa so opazili nekaj drugega
Ne spreglejte