SiolNET. Planet TV Riba, raca, rak
1,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Riba, raca, rak

Tanja Ribič bo pripravila "kurja črevca", nihče pa ne ve, da gre za ... #video

1,11

termometer

V oddaji Riba, raca, rak si bo nocoj ob 20. uri kot zadnja ta teden kuharski predpasnik nadela igralka Tanja Ribič. S svojim menijem bo ustvarila veliko zmedo pri svojih gostih, saj si nobeden ne bo znal predstavljati, kako bo vegetarijanka vkomponirala v svojo predjed "kurja črevca".

Tanja Ribič je svojo predjed poimenovala Zeleni Jurij. Ko je Tinkara Kovač prebrala, da so glavna sestavina "kurja črevca", je s svojo grimaso nazorno pokazala, da ji ta jed najbolj ne diši. Nocojšnja gostiteljica pa je to potihoma pričakovala, zato je med pripravljanjem prvega hoda z nasmehom dejala:

Riba, raca, rak Planet TV "Ta pot ni bila lahka," razkriva Špela Gornik

"Kurja črevca. Ali ste si mislili, da so tako videti in da jih lahko jemo tudi vegetarijanci?" Gre namreč za zelo pogosto travniško rastlino, iz katere bo Tanja pripravila pesto. "Mi zanemarjamo moč sveže rastline, ki je nabrana," je sprva pojasnila svojo odločitev za izbrano sestavino, nato pa je razložila še, zakaj jo je tako poimenovala: "Namenoma, ker si ljudje to bolj zapomnijo."

Riba, racam rak Planet TV Vas zanima, kako pripraviti božansko dobro sladico? #recept

Tinkara Kovač pa se je na samem še vedno ukvarjala s tem, kako bo videti predjed: "A zdaj mi je kapnilo! Mogoče bo pa to kakšni mesni pate. To bi lahko bilo." Ista zadeva pa ni dala miru niti Alyi, ki je bila prepričana, da bo naredila testenine iz rdeče pese, ki bodo zanimive oblike.

Riba, raca, rak Planet TV Z morsko pojedino in glasbo je osvojila srca svojih gostov #recept

Tanja je na koncu razkrila, da je okus te rastline sicer podoben špinačnemu, saj vsebuje veliko vitamina C. "Čutim tudi okus po železu. Čutim tisto, kar je v špinači, zeleni solati in koprivah. Rekla bi, da je to železo," je še razkrila Tanja in zatrdila, da rastlina nima takega okusa kot železni vijaki.

Riba, raca, rak Planet TV Tako se je Tinkara Kovač pošalila na račun Tanje Ribič in s tem ustvarila novo jed #video

Kaj pa bodo o okusu "kurjih črevc" povedali današnji gostje? Bodo delili igralkino navdušenje?

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri!

Ob 21. uri pa ne zamudite še nove epizode kriminalne serije Skrivnosti Brokenwooda.

Riba, raca, rak Planet TV Današnja gostiteljica razkriva: Tri mesece nisem zaužila nobene hrane #video Riba, raca, rak Planet TV Ste vedeli, kaj vse lahko zavoha ta slovenska pevka? #video riba, raca, rak Planet TV Alya nam je pokazala, zakaj ni mogla kuhati v svoji domači kuhinji #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin