SiolNET. Planet TV Riba, raca, rak
0,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Riba, raca, rak

Tako se je Tinkara Kovač pošalila na račun Tanje Ribič in s tem ustvarila novo jed #video

0,31

termometer

Trihodno večerjo v oddaji Riba, raca, rak je nazadnje pripravljala Tinkara Kovač. Odločila pa se je, da bo med postrežbo glavne jedi storila eno lumparijo, s katero se je sprva želela samo pošaliti na račun Tanje Ribič, na koncu pa ustvarila novo jed.

Zapeljivec Planet TV Na Planetu nova, vroča turška serija Zapeljivec

Tinkara Kovač je svojim gostom za glavno jed pripravila hobotnico in krompir z blitvo, za Tanjo Ribič pa je pripravila prav posebno prilogo. "Zdaj sledi pa ena lumparija. Komaj čakam, da vidim njen izraz na obrazu," je nagajivo dejala, preden je svoji gostji postregla kajmak in marmelado.

Riba, raca, rak Planet TV Ste vedeli, kaj vse lahko zavoha ta slovenska pevka? #video

"Mislim, da imate v vaši hiši za zajtrk, kosilo in večerjo vedno na mizi tole začimbo, zato sem ti jo pripravila," ji je dejala ob tem, Tanja pa je samo planila v smeh. Presenečenje je uspelo, Tanja pa je nato razkrila anekdoto, ki je pripeljala do tega, da je filmu nadela naslov Kajmak in marmelada: "Nekoč mi je zmanjkalo masla, zato sem moža vprašala, ali gre tudi kajmak na marmelado. Slišala pa sem samo smeh iz dnevne sobe."

Riba, raca, rak Planet TV Kaj takšnega se v tej kuharski oddaji še ni zgodilo #video

Tudi Nenad Tokalić se je odločil, da bo iz radovednosti poskusil, ali se kajmak poda k hobotnici. Presenečeno je ugotovil, da se, Tanja pa je v šali dejala, da zdaj je leskovaško hobotnico. Nenavadno kombinacijo so nato poskusili še preostali gostje, vsi pa so začudeno priznali, da sestavini dejansko sodita ena k drugi.

Tinkara je bila povsem presenečena, kaj je v njihov večer prinesla ena nedolžna šala. Na koncu pa je za smeh poskrbel še Nenad, ki je dejal: "Mogoče pa kak kuharski mojster gleda to in pravi, da bo tudi sam poskusil figovo marmelado s hobotnico, da vidi, ali bo uspela. Ne moreš vedeti."

Riba, raca, rak Planet TV Tanja Ribič o drugem večeru: Noro, bolje ne more biti! #recept

Krasno vzdušje, pogrinjek in dobra hrana so tako tudi Tinkari Kovač prinesli vseh razpoložljivih dvajset točk, kar pomeni, da si v tem tednu za zdaj deli prvo mesto s pevko Alyo. Bo nocoj tudi Špela Gornik tako uspešna, kot sta bili njeni predhodnici?

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri! Nocoj pa ne zamudite še epizode kriminalne dramske serije Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries), ki bo sledila ob 21. uri.

riba, raca, rak Planet TV Alya nam je pokazala, zakaj ni mogla kuhati v svoji domači kuhinji #video Riba, raca, rak Planet TV Hud zaplet v pevkini kuhinji: bodo gostje nocoj prvič ostali brez sladice? #video Riba, raca, rak Planet TV Tinkara Kovač nejevoljno: To ni bila dobra 'fora'! #video Riba, raca, rak Planet TV Igralec ni pogosto za štedilnikom, vseeno pa je pustil dober vtis #recept
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin