SiolNET. Planet TV Riba, raca, rak
0,41

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Riba, raca, rak

Ste vedeli, kaj vse lahko zavoha ta slovenska pevka? #video

0,41

termometer

V oddaji Riba, raca, rak, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, bo večerjo za pet nocoj pripravljala pevka Tinkara Kovač, ki bo med kuhanjem izdala, kaj vse lahko zavoha s svojim ostrim vohom.

Tinkara Kovač je med pripravljanjem trihodnega menija za Alyo, Tanjo Ribič, Nenada Tokalića in Špelo Gornik razkrila, da lahko že po vonju ugotovi, kdaj je kakšna od jedi kuhana. Medtem ko je bil komentator Klemen Bunderla presenečen, pa se Tinkari Kovač to ni zdelo nič nenavadnega: "Saj to so delali že ameriški domorodci. To sem nekje prebrala in verjamem."

riba, raca, rak Planet TV Alya nam je pokazala, zakaj ni mogla kuhati v svoji domači kuhinji #video

Tinkara je nato dodala, da težko govori o sebi in da bodo že gostje povedali, ali vse te njene teorije res držijo in ali jim pravilno sledi. "Včasih zavoham tudi, če je premalo soli v neki jedi," je še razkrila slovenska pevka, s čimer pa je presenetila tudi kulinarično strokovnjakinjo Darjo Končarevič, ki je priznala, da sama tega ne zmore.

Riba, raca, rak Planet TV Kaj takšnega se v tej kuharski oddaji še ni zgodilo #video

Pevka je razkrila še, da se ji je voh tako izostril, ko je postala mama. Kot je že sama dejala, pa bodo prav gostje danes potrdili, ali ji voh res služi tako dobro, kot misli. Ne zamudite!

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri! Nocoj pa ne zamudite še epizode šova Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki bo sledila ob 21. uri.

Riba, raca, rak Planet TV Tanja Ribič o drugem večeru: Noro, bolje ne more biti! #recept Riba, raca, rak Planet TV Hud zaplet v pevkini kuhinji: bodo gostje nocoj prvič ostali brez sladice? #video Riba, raca, rak Planet TV Tinkara Kovač nejevoljno: To ni bila dobra 'fora'! #video Riba, raca, rak Planet TV Igralec ni pogosto za štedilnikom, vseeno pa je pustil dober vtis #recept
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin