SiolNET. Planet TV Riba, raca, rak
1,62

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Riba, raca, rak

Alya nam je pokazala, zakaj ni mogla kuhati v svoji domači kuhinji #video

1,62

termometer

V oddaji Riba, raca, rak, ki jo na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 20. uri, je pevka Alya nekoliko presenetila svoje goste, saj jim večerje ni pripravila na svojem domu, ampak kar v snemalnem studiu. V videu nam je pokazala, zakaj je bila to primorana storiti.

Riba, raca, rak Planet TV Tanja Ribič o drugem večeru: Noro, bolje ne more biti! #recept

"Z veseljem bi vas povabila domov, a ravno zidam hišo in še nimam svoje kuhinje, pravzaprav je še nisem izbrala, tako da je vse skupaj še zelo prazno in po vseh prostorih odmeva. Lahko bi pa kaj zapeli tam mogoče, ker bi bil res dober odmev," je svojim gostom igralcu Nenadu Tokaliću - Nešu, igralki Tanji Ribič, pevki Tinkari Kovač in partnerski terapevtki Špeli Gornik pred večerjo, na kateri jih je povsem navdušila, razložila Alya.

Riba, raca, rak | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Po oddaji pa nam je pokazala, kako je videti trenutno njen dom, ki se še gradi. "Dragi moji prijatelji, naj vam samo pokažem, zakaj danes nismo bili pri meni doma, zakaj nismo jedli v domači kuhinji. Samo poglejte. Ni je še. Moja kuhinja še ne stoji, pa tudi če bi želeli pri meni, recimo peči na zunanjem žaru in jesti noter, bi bilo videti tako. Zdaj mislim, da je popolnoma jasno, zakaj sem kuhinjo najela. Pozdravček!" je povedala v videu, ki si ga lahko ogledate zgoraj.

Riba, raca, rak Planet TV Kaj takšnega se v tej kuharski oddaji še ni zgodilo #video

Riba, raca, rak bo na sporedu tudi nocoj, ko bo druščino tega tedna gostila pevka Tinkara Kovač.

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri. Nocoj ne zamudite še epizode šova Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki bo sledila ob 21. uri.

Zapeljivec Planet TV Na Planetu nova, vroča turška serija Zapeljivec Jutro na Planetu Planet TV Pevka Alya pričakuje novega družinskega člana #video Riba, raca, rak Planet TV Igralec ni pogosto za štedilnikom, vseeno pa je pustil dober vtis #recept Riba, raca, rak Planet TV Hud zaplet v pevkini kuhinji: bodo gostje nocoj prvič ostali brez sladice? #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin