SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
1,32

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Pevka Alya pričakuje novega družinskega člana #video

1,32

termometer

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 8. uri na Planetu. Bodite z nami.

Riba, raca, rak Planet TV "Moram priznati, da imam kar malo treme" #video

Naše današnje gostje v oddaji Jutro na Planetu ste predvsem vajeni z mikrofonom v roki, tokrat pa bo vihtela tudi kuhalnico. V oddaji Riba, Raca, Rak bo ta teden kuhala pevka Alya. Napovedala je, da je pred nami pester teden z nenapovedanim obiskom v oddaji, zaupala pa tudi to, česa se veseli v zasebnem življenju. 

Jutro na Planetu | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Nocoj bo prvi kuhal igralec Nenad Tokalič - Nešo, jutri pa bo na vrsti Alya. "Lepo je videti moškega v kuhinji, meni je to tako seksi," pravi pevka. In če je Nešo gurman, pa Alya zelo pazi, kaj da na svoj krožnik, saj ne je mesa in mlečnih izdelkov, ribe in jajca pa. "Nisem čutila velikega pritiska, kar se tega tiče, da sem morala kuhati raznoliko," pravi Alya, saj tokratni gostje ne jedo vsega.

Alyi je bil izziv kuhati na takšen način, a pravi, da ji kakovostna prehrana veliko pomeni. Pred petimi leti se je spoprijemala s hudo obliko izgorelosti in se zato odločila za spremembe v življenju, tudi glede načina prehranjevanja. 

Nedavno je praznovala okroglo obletnico, prijatelji pa so ji pripravili takšno presenečenje, da so jo pustili odprtih ust. Pred njo pa je tudi snemanje novega videospota za skladbo Zdaj in za vedno. 

Zaupala nam je tudi, da se ji je julija pridružil novi družinski član. Že več kot letno dni je razmišljala o štirinožnem prijatelju, zdaj pa bo končno dobila psičko, ki si jo je že izbrala. Alya je velika ljubiteljica živali, s konji je povezana že od malega, pred leti pa ji je umrla tudi psička. In pred tedni jo je celo sanjala, zato se je odločila, da je čas za novo psičko. Več o Alyi prisluhnite v videu zgoraj. 

Jutri v oddaji Jutro na Planetu ne zamudite: spoznali boste umetnost "floatinga". Tako pravijo terapiji lebdenja na vodi, med katero se um in telo povsem sprostita. Gostili bomo tudi pevko, ki je v zadnjih letih cvetela na evropskih odrih. Nastopila je pred monaškim princem in Slovenijo zastopala na Evroviziji. Z nami bo Ana Soklič. Ob 8. uri na Planetu. 
Jutro na Planetu Planet TV Na pot se je odpravil junak Deželak #video Jutro na Planetu Planet TV Rojstnodnevno presenečenje za voditeljico sredi oddaje #video Jutro na Planetu Planet TV Mit o sreči, pogovarjali smo se z avtorjem uspešnice #video
  Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin