Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 5. 2023,
14.31

Osveženo pred

11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

dobrodelna akcija Radio 1 Deželak junak Miha Deželak Jutro na Planetu Planet TV

Ponedeljek, 29. 5. 2023, 14.31

11 mesecev

Jutro na Planetu

Na pot se je odpravil junak Deželak #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Oddajo Jutro na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 8. uri na Planetu. Najboljše utrinke tedna si lahko ogledate ob sobotah ob 8. uri. Vabljeni v našo družbo.

Jutro na Planetu
Planet TV Kdaj se začnejo otroci intelektualno razvijati in kako lahko ta razvoj starši najbolje podprejo? #video

Po zaslugi našega gosta bo slovensko obalo znova lahko obiskalo lepo število otrok. Tistih, ki sicer stika z morjem zaradi finančne stiske ne bi imeli. Tudi vi lahko pomagate pri tem. Miha Deželak, priljubljeni radijski voditelj, junak številnih slovenskih otrok in poslušalcev, se podaja na nov avanturistični podvig z akcijo Deželak junak. 

Jutro na Planetu | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Po treh mesecih, odkar se je ekipa Radia 1 odločila, da bo hujšala s keto dieto, se lahko Miha Deželak pohvali s kar desetimi kilogrami manj. To mu bo zagotovo prišlo prav tudi na kolesu. V ponedeljek smo ga gostili v oddaji Jutro na Planetu. Iz prve roke nam je povedal, kako potekajo priprave na deveti start akcije Deželak junak, kaj se je v teh letih spremenilo in kaj bo letos drugače. 

Zjutraj pa smo ga na pot pospremili tudi mi. Radijski voditelj Denis Avdić je spet poudaril, da si seveda vsako leto želijo zbrati čim več denarja, a je težko predvideti, ali bodo letos presegli zbranih milijon evrov ali ne.

Priljubljeni radijski voditelj Miha Deželak je bil že v nizkem startu, še preden je sedel na svoje posebno prevozno sredstvo, s katerim bo v prihodnjih desetih dneh prevozil precejšen del naše lepe države, a si je vzel čas tudi za nas. Z njegovo in tudi vašo pomočjo bodo lahko otroci, ki jim starši zaradi socialne stiske ne morejo plačati počitnic, uživali na morju. Pomagate lahko tako, da pošljete besedilno sporočilo POMAGAM5 na 1919 ali pa denar prispevate kar na poti, v skrinjico, s katero se vozi junak Deželak. 

Kaj je sreča, ali ljudje potrebujemo preveč, da smo zadovoljni? To nam bo jutri povedal  Jorge Bucay, avtor knjige Mit o sreči. "Danes je odkritih že toliko bolezni, da nihče več ni zdrav.'' Koliko resnice je v tem in kako vemo, da smo res zdravi? O tem s priznano kardiologinjo. Ne zamudite oddaje Jutro na Planetu ob 8. uri. 
Jutro na Planetu
Planet TV Bi zaplesali s Sebastianom? #video
Riba, raca, rak
Planet TV Na večerji pri igralki dva bruhala? #video
Jutro na Planetu
Planet TV "Tragično vest smo prejele, ko smo bile skupaj" #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube
Ne spreglejte