Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 5. 2023,
8.11

Osveženo pred

11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Natisni članek

Planet TV Riba, raca, rak

Sreda, 31. 5. 2023, 8.11

11 mesecev

Riba, raca, rak

Slovenska pevka odkrito spregovorila o svoji bolezni #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Na Planetu lahko od ponedeljka do petka ob 20. uri spremljate zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak. Nazadnje si je kuharski predpasnik nadela Saša Lešnjek, med večerjo pa je z gosti iskreno spregovorila tudi o svoji bolezni, ki je močno zaznamovala njeno življenje.

Nika Krmec je med večerjo prosila gostiteljico Sašo Lešnjek, da jim pove nekaj o sebi. David Amaro se je nato spomnil, da je v neki reviji prebral, da jo je zdravstveno stanje oviralo pri plesu. "Imam neko bolezen na srcu, tako da sem imela zaradi tega težavo, ampak nikoli pri nastopanju. Ko smo imeli vaje in mi je bilo prehudo, sem vedela, kdaj se moram usesti," je razkrila Saša.

Riba, raca, rak
Planet TV "Jaz bi nocoj raje dobil klofuto" #video

David in Salome sta jo nato vprašala, kako to ve in ali ji postane slabo. Saša je pritrdila, vmes pa ji je postalo malce nelagodno, četudi je na samem zatrdila: "O tem mi ni nikoli zares težko govoriti, tudi z neznanimi ljudmi, če tema ravno nanese na to. Nikoli pa ne začnem tega razlagati sama. Se mi pa zdi, da je to stvar, ki je del mojega življenja, del mene. Tega se ne sramujem in zdi se mi, da če že kaj, sem ponosna na to, ker me je to razvilo v osebo, kakršna sem."

Riba, raca, rak
Planet TV Ni pretirano navdušil z jedmi, je pa z vzdušjem #recept

Tudi preostalim je pojasnila, da je na življenje z boleznijo navajena že od majhnega, saj je pogosto omedlevala in bila v bolnišnici. "Odkar pa imam srčni spodbujevalnik, nimam nobenih težav več," je še razkrila svojim gostom. Salome je priznala, da je bila zelo presenečena, ker se ji zdi res škoda, da ima tako mlado dekle težave z zdravjem.

Tudi Nika Krmec je bila povsem iz sebe: "Jaz sem bila čisto šokirana. Nisem poznala te zgodbe in vedela, da ima Saša spodbujevalnik ter da je imela že toliko zastojev srca. Noro, nikoli ne bi rekla, ker je, ko jo pogledaš, vedno taka dušica, vedno nasmejana. Izžareva to energijo in gre z življenjem naprej, kakor da nič ni. Občudujem jo."

Riba, raca, rak
Planet TV Prvič v šovu je enemu od gostov na večerji postalo slabo #video

Saša je nato razkrila še, da se ne sme znajti v adrenalina polnih situacijah, saj se zaradi tega lahko kakšen zdravstveni zaplet ponovi, Roka Bohinca pa je zanimalo, kako se potemtakem spopada z javnim nastopanjem. "S tem pa sreči nisem nikoli imela težav. Vedno, ko sem prišla na oder, me je to nekako pomirilo," mu je odvrnila Saša, David pa je pripomnil: "Ker je takrat tvoje srce na pravem mestu." S tem je ganil vse, še najbolj pa Sašo.

Riba, raca, rak
Planet TV Salome je v dvomih: Kakšen je to meni?! To nima nobenega smisla #video

Na samem pa je pevec izdal še svoje globlje misli o slišanem: "Mislim, da ko ima človek neke take zdravstvene težave, ima drugačno voljo za življenje in drugače živi kot nekdo, ki je popolnoma zdrav, in res dejansko ceni vsak trenutek, ki ga ima."

Za konec pa je svoje misli strnila še Saša: "Zelo mi je bilo všeč, da smo se vmes malo pogovarjali tudi o moji zgodbi. Všeč mi je bilo, kako so jo oni dojeli. Sploh David, ki mi je rekel, da je moje pravo srce na odru, kar se me je res dotaknilo in mislim, da je to res.”

Riba, raca, rak
Planet TV To so znani obrazi, ki bodo kuhali v novem tednu oddaje Riba, raca, rak

Saša si je s svojo pripravljeno večerjo v oddaji sicer prislužila zavidljivih 19 točk, ki so jo popeljale na vodilno mesto tega tedna. Kako pa se bo vrstni red spremenil nocoj, ko bo za štedilnik stopil Rok Bohinc?

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri. Nocoj pa ne zamudite še epizode šova Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki bo sledila ob 21. uri.

Riba, raca, rak
Planet TV To je Kori pripravil svojim gostom in jih popolnoma navdušil #recept
Jutro na Planetu
Planet TV Pripravljajo glasbeno presenečenje #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte