SiolNET. Planet TV Riba, raca, rak
0,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Riba, raca, rak

“Še nikoli nisem kuhal pod takšnim stresom” #video

0,35

termometer

V oddaji Riba, raca, rak, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20.uri, bo za kuhinjski štedilnik nocoj stopil Tomaž Mihelič, ki bo priznal, da do danes še nikoli ni kuhal pod takšnim stresom.

Za Tima Koresa, Urško Vučak Markež, Mirana Rudana in Tinkaro Fortuna bo večerjo nocoj kuhal Tomaž Mihelič, ki zase pravi, da sicer veliko kuha, ampak da mu je priprava tega trihodnega menija vseeno predstavljala velik izziv.

Riba, raca, rak Planet TV Tomaž Mihelič je zaplesal ob drogu in s tem navdušil vse prisotne #video

“Moram priznati, da sem čustveno izžet in na trnih. Še nikoli nisem kuhal pod takim stresom,” je priznal in pojasnil, da običajno, kadar je pod stresom, sploh ne želi kuhati, ker se to čuti tudi na hrani. “Sicer sem jo kuhal z ljubeznijo in poskakoval in vriskal ter govoril neumnosti, kar je značilno zame, kadar delam kaj kreativnega, ker se s tem spodbujam in zabavam samega sebe,” je še razkril.

Riba, raca, rak Planet TV Tako so se gostje pošalili na račun Urške Vučak Markež in jo skoraj spravili v jok #video

Ne glede na vse to pa je Tomažu več kot pravočasno uspelo pripraviti vse tri jedi. “Mmm, kako se bodo mastili,” je še zadovoljno napovedal. Pa se bo njegova napoved uresničila ali katera od njegovih jedi mogoče ne bo zadovoljila zahtevnega okusa njegovih gostov?

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri! Za tem pa ne zamudite še epizode serije Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries), ki sledi ob 21. uri.

Planet na obisku Planet TV Bela krajina vas vabi na raziskovanje med Gorjanci in Kolpo Milijonar Planet TV V Milijonarja prihaja Boštjan Narat Planet TV Planet TV Dirko po Italiji bo na Planetu sklenila posebna oddaja Giro po Giru Riba, raca, rak Planet TV Ta meni je navdušil vse VIP-goste #recept
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin