SiolNET. Planet TV Milijonar
0,14

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

V Milijonarja prihaja Boštjan Narat

0,14

termometer

Ta petek ob 20. uri ne zamudite novega dela kuharske oddaje Riba, raca, rak, ob 21. uri pa v kviz Milijonar prihaja glasbenik Boštjan Narat.

Planet TV Planet TV Dirko po Italiji bo na Planetu sklenila posebna oddaja Giro po Giru

Petkove večere gledalcem in gledalkam po oddaji Riba, raca, rak polepša tudi kviz Milijonar z vedno dobro razpoloženim voditeljem Juretom Godlerjem. V odgovarjanju na vprašanja se najprej preizkusijo prijavljeni tekmovalci in tekmovalke, sledi pa še posebni dobrodelni del, v katerem na vroči stol sedejo povabljeni gostje.

Boštjan Narat in voditelj kviza Milijonar Jure Godler | Foto: Planet TV Boštjan Narat in voditelj kviza Milijonar Jure Godler Foto: Planet TV

Ta petek ob 21. uri bo na vprašanja v kvizu odgovarjal glasbenik, pesnik in profesor zgodovine Boštjan Narat, ki je širši javnosti verjetno najbolj znan kot član glasbene skupine Katalena. Zbrani znesek v kvizu Milijonar bo namenil združenju za dostojno starost Srebrna nit.

Boštjana Narata lahko v Milijonarju ujamete v petek, 26. maja, ob 21. uri. Pred tem ne zamudite zabavne kuharske oddaje Riba, raca, Rak.

Jutro na Planetu Planet TV Bi zaplesali s Sebastianom? #video Poroka na drugi pogled Planet TV Komentatorji so bili šokirani, ko sta Vlasta in Rok razkrila, kaj se je dogajalo po koncu šova #video Kolo sreče Planet TV Odlična novica za vse, ki radi gledate Kolo sreče #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin