SiolNET. Planet TV Novosti
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Dirka po Italiji

Dirko po Italiji bo na Planetu sklenila posebna oddaja Giro po Giru

0,04

termometer

V nedeljo ob 20. uri bomo 106. Dirko po Italiji, ki jo lahko vsak večer v 30-minutnih vrhuncih spremljate tudi na Planet 2 in Planetu, sklenili s posebno studijsko oddajo Giro po Giru, ki jo bo vodil Damjan Medica.

V nedeljo ob 20. uri si na Planetu lahko ogledate posebno studijsko oddajo Giro po Giru, v kateri bomo sklenili dogajanje na 106. Dirki po Italiji, katere vrhunce si lahko vsak večer ogledate na Planet 2 in Planetu.

Kolo sreče Planet TV Odlična novica za vse, ki radi gledate Kolo sreče #video

Voditelj Damjan Medica bo v studiu gostil strokovnega komentatorja kolesarskih prenosov na Planet TV Roberta Jenka, nosilca rožnate majice na Giru Jana Polanca in nekdanjega odličnega kolesarja Janija Brajkoviča.

Primož Roglič | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Gledalci lahko pričakujejo reportažo o sobotnem romanju slovenskih kolesarskih navijačev na Višarje, kjer bodo okronali zmagovalca Gira, spomnili pa se bomo tudi ključnih trenutkov tritedenskega maratona in tudi tega, kako se je na Giru odrezal edini slovenski kolesar v karavani Primož Roglič.  

Po zadnji etapi Dirke po Italiji, ki bo na sporedu v nedeljo, si boste na Planetu lahko ob 20. uri ogledali še posebno studijsko oddajo Giro po Giru. 

Riba, raca, rak Planet TV To so znani, ki bodo kuhali v drugem tednu oddaje Riba, raca, rak Poroka na drugi pogled Planet TV Komentatorji so bili šokirani, ko sta Vlasta in Rok razkrila, kaj se je dogajalo po koncu šova #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin