Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
24. 6. 2023,
14.04

Osveženo pred

10 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,91

Natisni članek

Planet TV Riba, raca, rak

Sobota, 24. 6. 2023, 14.04

10 mesecev, 2 tedna

Riba, raca, rak

Še najstrožji kritik v tej oddaji je ostal brez besed … #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,91

Kuharska oddaja Riba, raca, rak se je na Planetu končala. Zadnji znani Slovenec, ki je pokazal svoje sposobnosti, je bil komik Nejc Špeh. Vse goste je s svojo gostoljubnostjo in pripravljenimi jedmi povsem osupnil, najstrožji kritik Igor Mikič pa je ostal kar brez besed.

Nejc Špeh je Adrijano Kamnik, Igorja Mikiča, Alenko Husič in Tina Vodopivca sprejel v svojo malo domačo konobo, ki jih je že s svojo opremljenostjo in domačnostjo povsem prevzela. Za predjed jim je nato postregel domače sušene mesnine in vloženo zelenjavo, ki ji je nato sledilo svinjsko meso, pripravljeno izpod peke, za konec pa je postregel še panna cotto s kakijem.

Riba, raca, rak
Planet TV "Nisem vedel, ali naj se smejem ali jočem," je priznal razočarani Igor #video

Gostje so bili navdušeni že pri predjedi, Igor Mikič pa je nato, ko je poskusil še glavno jed, podal svojo vmesno strokovno oceno: "Hladna predjed je bila vrhunska. Imaš srečo, da odraščaš na taki kmetiji, kjer vse pridelujete sami. Ostal sem brez besed. Čisto desetko pa dobiš za tole izpod peke, tole svinjino s krompirjem. Res vrhunski okus. Kapo dol!"

Riba, raca, rak
Planet TV Ne boste verjeli, kako je komik pripravil sladico #recept

Nejc se je Igorju lepo zahvalil, v šali pripomnil, da se je splačalo dati Igorju sto evrov, da ga je tako pohvalil, dodal pa še: "Mislim, da je vrgel oko na Istro. On bo prišel sem dol lovit naše srne. To je njemu zadišalo, se mi zdi. On želi priti dol in še tukaj pobirati te naše, tako da dekleta, pazite se, prihaja Igor!"

Riba, raca, rak
Planet TV Gostje so bili povsem iz sebe, ko so zagledali to #video

Igor je priznal, da je bil tokrat tako navdušen nad jedmi, da je pred samim obedovanjem povsem pozabil na to, da se zahvalijo za hrano. Nejc je tako to storil pozneje, Igor pa je še na samem iskreno povedal: "Danes sem prvič tako zadovoljen, ker je upravičeno. Pri preostalih ni bilo. Jaz bi bil z veseljem tako zadovoljen, ampak ne morem. Jaz sem kuhar, jaz sem kritičen. Jaz vem, kaj je dobro in kako se to servira. Pri preostalih žal nisem mogel dati višje ocene, Špeh pa mislim, da jo bo danes dobil."

Riba, raca, rak
Planet TV Ste se že kdaj skregali s partnerjem zaradi bešamela? #video

Njegova napoved se je naposled tudi uresničila, saj je Nejcu brez dvoma namenil čisto petico! Tudi Adrijana in Alenka sta njegovo pojedino ocenili z najvišjo oceno, Tin pa mu je sicer namenil štirico, ampak še vedno je Nejc Špeh z 19 točkami absolutni zmagovalec zadnjega tedna oddaje Riba, raca, rak.

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri. Nocoj pa ob istem terminu ne zamudite družinske komedije Medvedek Paddington (Paddington Bear), v kateri bodo nastopili Sally Hawkins, Hugh Bonneville in Nicole Kidman.

Riba, raca, rak
Planet TV Priljubljena pevka je svoje goste s pojedino popeljala v Grčijo #recept
Riba, raca, rak
Planet TV "Danes me bo težko zadovoljila" #video
Riba, raca, rak
Planet TV Mikič pevki podelil najnižjo oceno doslej #recept
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte