SiolNET. Planet TV Riba, raca, rak
1,44

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Riba, raca, rak

Ob teh besedah je Tomažu Miheliču zastal dih #video

1,44

termometer

V zabavni kuharski oddaji Riba, raca, rak, ki jo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri, je četverico znanih Slovencev tokrat gostila Tinkara Fortuna, ki jo večina pozna kot članico glasbene zasedbe Bepop. S svojimi kuharskimi sposobnostmi jih je navdušila, z zanimivo zgodbo pa je poskrbela, da je Tomažu Miheliču za trenutek zastal dih.

Vsestranska Tinkara Fortuna je ob koncu večerje namreč razkrila, da je na neki način s Tomažem Miheličem povezana že od leta 2002. Na avdiciji za novo glasbeno skupino je namreč zapela prav uspešnico Samo ljubezen glasbene skupine Sestre, katere član je bil Tomaž Mihelič in ki je Slovenijo zastopala tudi na Evroviziji. 

Riba, raca, rak Planet TV Tomaž Mihelič je zaplesal ob drogu in s tem navdušil vse prisotne #video

Ampak to še ni bilo vse. Ko je Tinkara povedala, da ju druži še ena zelo zanimiva zgodba, je Tomažu zastal dih. "Trenutek resnice in meni je postalo kar vroče. Kaj ima pa zdaj zame?" se je sprva vprašal.

Jutro na Planetu Planet TV "Tragično vest smo prejele, ko smo bile skupaj" #video

"Da je moj mož vas, Sestre, takrat peljal na Brnik. On je bil voznik, ki vas je peljal na Brnik za Eurosong," je razkrila Tinkara, Tomaž pa je dejal, da je to res zanimivo naključje.

Tinkara Fortuna z možem Petrom | Foto: Planet TV Tinkara Fortuna z možem Petrom Foto: Planet TV

"S Tinkaro sva povezana z ljubeznijo. S pesmijo in potem še z njenim možem. Ampak samo voznik je bil, da ne bo nesporazuma. Samo vozil je," se je pošalil Tomaž, ki bo že nocoj na vrsti, da na svojem domu pogosti preostale štiri tekmovalce tega tedna, Tinkaro Fortuna, Urško Vučak Markež, Mirana Rudana in Tima Koresa. Več v zgornjem videu.

Zabavno kuharsko oddajo Riba, raca, rak lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri. Za tem ne zamudite še epizode serije Skrivnosti Brokenwooda (The Brokenwood Mysteries), ki sledi ob 21. uri.

Riba, raca, rak Planet TV “Še nikoli nisem kuhal pod takšnim stresom” #video Riba, raca, rak Planet TV S temi jedmi je Tinkara Fortuna razvajala brbončice svojih gostov #recept Planet 18 Planet TV Kaj je strok, kaj pa glava česna? #video Riba, raca, rak Planet TV Tako so se gostje pošalili na račun Urške Vučak Markež in jo skoraj spravili v jok #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin