SiolNET. Planet TV Planet 18
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet 18

Kaj je strok, kaj pa glava česna? #video

0,19

termometer

Kuharska pustolovščina Riba, raca, rak vsak dan preseneti. Tako z jedmi gosti kot tudi izzivi med kuhanjem. Tokratni izziv za kuharico Tinkaro je bil, naj uporabi pet strokov česna med kuhanjem. Oddaja Riba, raca, rak je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planetu. 

Riba, raca, rak Planet TV Tako so se gostje pošalili na račun Urške Vučak Markež in jo skoraj spravili v jok #video

Poznate razliko med strokom in glavo česna? Razlika je seveda ogromna, sploh če kuhaš za znane goste, pod prste pa ti gleda vsa Slovenija. To kulinarično napako bodo nocoj zavohali gostje v naši kuharski oddaji Riba, raca, rak

Planet 18 | Foto: zajem zaslona Foto: zajem zaslona V oddaji vsak teden kuha pet znanih Slovenk in Slovencev, ki nas spustijo v svoje domove. Vsako pripravljeno jed tudi ocenijo. Na koncu tedna zmaga kuhar z največ glasovi. Ta teden sta že kuhala pevec Miran Rudan in igralka Urška Vuček Markež, sinoči pa je bila na vrsti pevka Tinkara Fortuna.

Ta teden so v oddaji Riba, raca, rak že dobesedno jedli z Miranove glave, jokali, se smejali, sinoči pa so tudi zaplesali - in to na drogu. Sinočnja gostiteljica pravi, da je zelo rada v kuhinji, in tisti, ki jo spremljate na družbenih omrežjih, dobro veste, da rada zgodaj vstaja. To pomeni, da ob 8. uri zjutraj že pripravlja govejo juho. Svojo ljubezen do kuhe predaja trem hčeram. Tudi sama se je kuhanja naučila od mamice in babice. Postala je vidno čustvena, ko je začela razlagati, da ima doma celo še stare recepte svoje nane - babice. 

Tudi igralka Urška Vuček Markež nam je tik pred snemanjem zaupala, da najbolj stavi ravno na Tinkaro, lahko pa bi presenetili tudi preostali. Omenila je, da ne smemo pozabiti na najmlajšega kuharja, Timija Koresa - Korija, ki bo kuhal v petek. 

Nisem še jedel pri glasbeniku, ki bi razočaral, pa je bil jasen tudi Tomaž Mihelič, ki kuha nocoj ob 20. uri na Planetu. Očitno so naši glasbeniki podkovani tudi v kuhinji, saj je slovenska legenda Miran Rudan v tej smeri razmišljal celo profesionalno. 

Včeraj se je za Tinkarino mizo pri okušanju juhe vnela debata, kaj je strok in kaj glava česna. Na koncu je Kori celo pogledal na splet in vsem pokazal, kako je videti en strok. Tinkara je takrat uvidela, da je živela v zmoti, saj je med kuhanjem namesto petih strokov uporabila kar pet glav česna. 

A gostje so ji kljub temu namenilo lepo število točk. Trenutno je na 1. mestu Urška z 20 točkami, Tinkara ima 19 točk, Miran pa 18. Le kaj nam bo nocoj skuhal novinar Tomaž Mihelič? 

Oddaja Planet 18 z vsemi novicami dneva je na sporedu ob 18. uri, ob 20. uri pa ne zamudite novega dela oddaje Riba, raca, rak. 
Riba, raca, rak Planet TV Ste videli, kaj je kuhal Miran Rudan? #recept Jutro na Planetu Planet TV "Tragično vest smo prejele, ko smo bile skupaj" #video Riba, raca, rak Planet TV Tima Koresa skrbi, da bodo za glavno jed jedli podplate #video
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin