SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
1,65

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Hud prepir Andraža in Sanele: padale so težke besede #video

1,65

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu ujamete nocoj ob 21. uri, se bodo pari udeležili ceremonije zaobljub, na kateri se udeleženci odločijo, ali želijo nadaljevati z eksperimentom. Na kavč pred strokovnjake bosta sedla tudi Sanela in Andraž, ki sta razkrila, da sta se prejšnji večer pošteno sprla. Sanela je povedala, da je bil prepir zelo glasen, padale pa naj bi tudi težke besede.

Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

V pogovoru s strokovnjaki je Andraž izpostavil tudi, da ga moti, ker Sanela vedno, ko se med pogovorom v nečem ne strinjata, odide in se umakne na samo.

Sanela je priznala, da je to res storila tudi med njunim zadnjim sporom. "Zaradi njegovega povišanega tona glasu. Tega ne maram in tega se ne grem," je pojasnila. Andraž je nato pripomnil, da ga je Sanela sama izzivala, naj ji dejansko pove vse, kar mu leži na duši.

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

"Provocirala sem ga, ker sem želela slišati, kar mi do zdaj še ni povedal." Sanela je nato razkrila, da je Andraž izrekel tudi nekaj precej težkih besed. "Ogabna si, ne morem te več gledati," naj bi bile njegove besede. Andraž ji je hitro vskočil v besedo: "Oprosti, ampak tega ti pa nisem rekel." Več v zgornjem videu.

Poroka na prvi pogled Planet TV Očitki na večerji so Sandija močno prizadeli #video

Potem ko je bilo videti, da odnos Sanele in Andraža v zadnjem času napreduje, je ta hud prepir zanju velik korak nazaj. Kakšno odločitev sta sprejela na ceremoniji zaobljub, ali ostajata ali odhajata, izveste v nocojšnji oddaji Poroka na prvi pogled.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Za to fasado se skriva toplina #video Poroka na prvi pogled Planet TV Z izjavo o posteljnih veščinah svoje žene poskrbel za začudene poglede #video Poroka na prvi pogled Planet TV Kate bi Sandiju svoje storitve zaračunala #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin