SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Kate bi Sandiju svoje storitve zaračunala #video

0,06

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, je Sandi končno dočakal, da ga je njegova žena Kate zmasirala. Ob tem je poudarila, da je bila to edina brezplačna masaža, ki je je bil deležen.

Kate se je odločila, da bo Sandija peljala v njen masažni salon, kjer bo lahko spoznal njene prijatelje in preizkusil njeno masažo. Sandi je dejal, da se veseli izkušnje, saj meni, da bo ob tem doživetju bolje razumel njo in njeno delo.  

Poroka na prvi pogled Planet TV Za to fasado se skriva toplina #video

Sandi se je tako končno ulegel na masažno mizo in se prepustil Kate. "Kate ima kar dobra znanja, to priznam. Privoščim ji, da nadaljuje s tem in se uči. Saj bolj, kot se učiš, boljši si," je povedal in priznal je, da je bil njen dotik topel, obžaluje pa, da tega ni bil deležen že prej. Na drugi strani je Kate poudarila, da si želi, da bi jo Sandi zdaj glede dela bolje razumel, saj jo to polni z energijo.

Poroka na prvi pogled Planet TV Z izjavo o posteljnih veščinah svoje žene poskrbel za začudene poglede #video

Sandi ni skrival navdušenja nad masažo in je priznal, da bi se ženinim rokam z veseljem večkrat prepustil, a je Kate ob tem poudarila, da njenih storitev ne bo deležen brezplačno. "Če mi bo plačal, potem ga bom masirala, tako pa ne. Moj čas je dragocen, prav tako kot je denar," je nekoliko presenetila s svojo izjavo. Več v zgornjem videu.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Hajdi in Anže Planet TV Tega o Hajdi gotovo še ne veste #video Poroka na prvi pogled Planet TV Jankov sin: Monja ni tip ženske za mojega očeta #video Nina Ivanič Planet TV So igralki res všeč kosmati moški? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin