SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Jankov sin: Monja ni tip ženske za mojega očeta #video

0,28

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, je Janko Monjo peljal k sebi domov in ji predstavil svojega najstarejšega sina Mateja. Ta je prepričan, da Monja ni tip ženske za njegovega očeta.

Monja je dobila prav posebno priložnost. Na Jankovi posesti je namreč spoznala moževega starejšega sina. Matej je priznal, da se mu očetov položaj ne zdi nenavaden. "Sem človek, ki zna sprejeti marsikaj v življenju. Tudi sam sem odprt."

Monja in Janko Planet TV Janko je Monji spet pognal kri po žilah #video

Monja je sicer prva ženska, ki jo je po ločitvi videl z očetom. "Jaz obema staršema privoščim, da sta srečna. Če je to zanju v redu, je tudi zame," je povedal. 

Monja in Janko sta Mateju priznala, da sta prepričana, da bosta drug drugega po koncu šova pogrešala, in čeprav pravita, da prihajata iz drugačnih svetov, sta zatrdila, da sta se drug o drugem veliko naučila.

Poroka na drugi pogled Planet TV Ta par komentatorjev ne prepriča: "Sta kot reklama za čaj za prostato" #video

Jankov sin je bil ob povedanem vseeno malce skeptičen. "Monja se mi ne zdi tip ženske za mojega očeta, ravno zato, ker izhajata iz preveč različnih svetov. Obenem sta oba že toliko stara, da bi se težko prilagodila drug drugemu." Več v zgornjem videu.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si

jernej tozon Planet TV Pevec si je kres v otroštvu naredil kar v stanovanju #video Milijonar Planet TV Tekmovalec nasmejal z zabavno anekdoto #video Poroka na prvi pogled Planet TV Šok za Domna: to mu je rekla mama #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin