SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Pevec si je kres v otroštvu naredil kar v stanovanju #video

0,03

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20, smo se tokrat pogovarjali z Jernejem Tozonom. Pevec skupine Čuki se sicer pripravlja na novo sezono veselic in koncertov, pred dnevi so se pojavila ugibanja, če ponovno uživa samski stan. Eva Cimbola je to preverila, Jernej pa ji je vmes razkril tudi nekaj spominov iz otroštva.

Eva Cimbola je Jerneja Tozona povabila k sebi domov pod pretvezo, da je vabljen na kavo, dejansko pa ji je bil naposled primoran pripraviti obaro. Evo je sprva zanimalo, kako vešč je pevec sicer pri kuhi. "Rad kuham, sploh kakšne mineštre. Všeč mi je tudi kuhanje na odprtem ognju," je razkril Jernej. Po tem, ko je pripravil sestavine, je kuhanje prevzela Eva, pevec pa je raje prijel za kitaro in ji med tem zapel.

Hajdi in Anže Planet TV Tega o Hajdi gotovo še ne veste #video

Jernej je nato razkril, kaj mu je v otroštvu dalo za življenje največjo popotnico za naprej: "V otroštvu smo z družino poskušali čim več časa preživeti skupaj, zlasti v naravi. Mi nismo hodili na morje, ampak na izlete in to mi je ostalo. Tudi svojim otrokom želim naravo predstaviti na tak način." Pevec je nato iskreno dejal, da morja na ta račun v otroštvu ni pogrešal, kar je pojasnil: "Hribi so moja strast."

Poroka na drugi pogled Planet TV Ta par komentatorjev ne prepriča: "Sta kot reklama za čaj za prostato" #video

O svojem otroštvu je nato razkril še, da pri njih doma krivde za lumparije ni vedno prevzel najstarejši, kar je utemeljil: "Te smo ponavadi delali skupaj.” Nato je tudi razkril eno od lumparij: “Brat je enkrat v sobi našel vžigalice. Sicer smo nato rekli, da smo jih našli skupaj, ampak naredili smo si ogenjček. V stanovanju smo si dali na kup igrače in jih prižgali." Pevec je priznal, da so bili naposled zaradi tega tudi vsi kaznovani.

Milijonar Planet TV Tekmovalec nasmejal z zabavno anekdoto #video

Obara se je vmes skuhala, Evo pa je med obedom zanimalo, če je edina, ki pevcu trenutno kuha obaro. "Pridi v Loko pa boš videla," ji je odgovoril Jernej. Eva je bila v skrbeh, da ne bo zaradi tega kdo jezen, pevec pa jo je pomiril: “Nikoli še ni bil kdo jezen zaradi tega.”

Oddajo Planet Vau lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Špela Grošelj Planet TV Špela razkrila, kateri član skupine Atomik Harmonik se je spremenil najbolj #video Vesna Jarc Planet TV Seksologinja zatrjuje: Normalnega seksa ni! #video Monja in Janko Planet TV Janko je Monji spet pognal kri po žilah #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin