Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 9. 2024,
16.19

Osveženo pred

7 ur, 14 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,88

Natisni članek

Natisni članek

Greice Murphy Goran Dragić Goran Dragić Eva Cimbola Maja Ferme

Četrtek, 26. 9. 2024, 16.19

7 ur, 14 minut

"Izbranka Gorana Dragića bo zelo vplivala na njegovo kariero" #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,88

Ena najbolj znanih slovenskih modnih oblikovalk je v Spotkastu z Evo Cimbola razkrila več o sodelovanju z Goranom Dragićem in njegovo izbranko, za katero je oblikovala večerno obleko za gala dogodek. Greice jo je zelo prevzela in prepričana je, da bo v prihodnosti zelo vplivala na Dragićevo kariero. Več v posnetku, celotnemu pogovoru pa prisluhnite tukaj!

"Zelo sem vesela, da sem spoznala Greice, saj je izredno uspešna ženska z veliko stiki, ima zelo strateško razmišljanje. Zelo lepo je bilo delati z njo," je o izbranki Gorana Dragića povedala Maja Ferme, ki priznava, da se je ob sodelovanju s slavnim parom veliko naučila. Modna oblikovalka je namreč oblikovala večerni opravi za gala večer, ki je spremljal Goranovo odmevno poslovilno tekmo.

Greice ve, kaj želi

"Greice ve, kaj želi, in je tako uspešna v poslovnem svetu, da ne potrebuje še nekoga zraven," je na vprašanje, ali je svojo izbranko ob izdelavi večerne obleke spremljal tudi Goran, odgovorila oblikovalka. Tudi Goran pa jo je, ko se je oblekel v značilni pulover Maje Ferme, izjemno presenetil.

Zakaj meni, da bo lepotica brazilskih korenin v prihodnosti odločilno vplivala na Dragićevo kariero, si oglejte v posnetku, celotnemu pogovoru pa prisluhnite tukaj!

Novi epizodi Spotkasta, v kateri Maja Ferme razkrije tudi to, kako je delati z znanimi osebami in kako gleda na hitro modo, prisluhnite tukaj!
Tjaša in Uroš Steklasa, Spotkast
Novice Uroš in Tjaša: Nosečnost je presenetila tudi naju #Spotkast
Goran Dragić in izbranka
Trendi Oblecite se kot Greice Murphy, izbranka Gorana Dragića
Dragić
Sportal Čustveni Goran Dragić ostal brez besed
Ne spreglejte