Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 8. 2022,
15.06

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

Četrtek, 25. 8. 2022, 15.06

1 leto, 8 mesecev

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

Vas zanima, kdo sta kandidata, ki se bosta na prvi pogled poročila nocoj?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

V šovu Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45, nocoj v ljubezenski eksperiment vstopa še tretji novi par. Kdo sta neznanca, ki se bosta prvič srečala pred oltarjem, in zakaj sta svojo srečo v ljubezni prepustila strokovnjakom?

V britanski različici ljubezenskega eksperimenta se bosta nocoj poročila še dva neznanca. 28 let star policijski narednik Richard bo za svojo ženo vzel štiri leta starejšo finančno direktorico Harriet. Oba zakonca sta se za sodelovanje v eksperimentu odločila, ker sta bila v strahu, da sama nikoli ne bosta našla ljubezni svojega življenja.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Kaj takšnega se v britanskem šovu še ni zgodilo!

Richard je namreč zaradi svojega poklica naletel na težave pri ustalitvi z nekom, saj je njegov delovni urnik običajno predstavljal težavo za vse izbranke. Tudi Harriet pa je na račun svojega poklica samska že pet let, saj ji ta predstavlja težavo najti partnerja zaradi vseh obveznosti.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Britanska nevesta je po razpadu zakona prodala poročno obleko na eBayu

Britanska nevesta je pojasnila: "Po petih letih samskega življenja me je zaskrbelo, kako bom našla osebo, s katero bom lahko do konca svojega življenja. Opazovala sem svoje prijatelje, ki so se vsi že ustalili, in se spraševala, zakaj meni to preprosto ne uspe. In kdaj mi bo uspelo, če mi sploh bo."

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo
Planet TV Štirje pari so zapustili eksperiment, za njimi pa vanj vstopajo trije novi

Medtem pa je imel Richard že pet resnih razmerij, z željo najti pravo osebo pa se je prijavil tudi na ducat spletnih strani za zmenkarije, vendar vseeno pri iskanju prave osebe zase ni imel sreče. "Kot policijski narednik namreč delam ob nenavadnih urah, večerih in koncih tedna. To vedno zelo vpliva na moje odnose, a jaz vseeno ostajam romantik. Ljubezen, ki jo iščem, predstavlja sonce, mavrico in srečo, ki jo običajno prikazuje konec vsakega ljubezenskega filma," je priznal.

Se bosta Richard in Harriet ujela ali bosta po prvem snidenju razočarana nad izborom strokovnjakov? | Foto: Red Arrow Studios Se bosta Richard in Harriet ujela ali bosta po prvem snidenju razočarana nad izborom strokovnjakov? Foto: Red Arrow Studios

Harriet in Richard se bosta poročila v enem izmed luksuznih londonskih hotelov. Na poročnem obredu bosta prvič ugledala svojega bodočega življenjskega sopotnika. Kakšna občutja ju bodo prevevala pred poroko? Kakšen bo njun odziv, ko se bosta prvič videla? Vse to in še več izveste v nocojšnji epizodi šova Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo, ki se bo na Planetu predvajala ob 20.45!

Šov Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.45! Vsak dan pa si prej lahko ogledate še dve epizodi priljubljene turške telenovele Prepovedani sadež (Yasak Elma), ki se pričenjata ob 18.50 in ob 19.45! Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Exatlon
Planet TV Exatlon bo pospremila tudi nova komentatorska oddaja #video
Exatlon
Planet TV Spoznajte prvih osem tekmovalcev druge sezone Exatlona
Jutro na Planetu
Planet TV Spremljajte novo sezono oddaje Jutro na Planetu
Exatlon
Planet TV Exatlonovci že zapustili Slovenijo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte