Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 7. 2022,
13.45

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Daniel Holmes Carolina Santos Dion Giannarelli Domenica Calarco Olivia Frazer

Petek, 15. 7. 2022, 13.45

1 leto, 9 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Varanje, laganje in pogrevanje starih zamer postajajo vse bolj priljubljene dejavnosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri, so se pari ponovno zbrali na skupni večerji. Med epizodo smo bili lahko priča varanju in laganju Caroline, hinavščini Olivie, predvsem pa pogrevanju starih zamer. Nesoglasja med kandidatkami namreč še vedno niso pozabljena.

Družinski dvoboj
Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Peta skupna večerja je na začetku potekala zelo mirno. Za prvo pomembnejšo prelomnico je poskrbel Matt, ki se je vsem opravičil za svoje obnašanje prejšnji večer, saj je pregloboko pogledal v kozarec. Medtem ko je njegova žena opravičilo ignorirala, so ga preostali lepo sprejeli, Olivia pa ga je tudi komentirala: "No, to je bilo dobro opravičilo." To je bila vaba za Domenico, opravičilo katere je Olivia označila za zlagano, a se Domenica takrat na njene komentarje še ni odzvala.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Afera se je začela – padel je prvi poljub

Med večerjo je Domenica nato vprašala Diona, kako jim gre s Carolino. Dion je z njo odkrito spregovoril o slabem odnosu, ki ga ima z ženo, vmes pa se je presedel stran od nje. Na samem je priznal, da je Carolina povsem drugačna, kot je bila na medenih tednih. Gledalcem je jasno, da je za to kriva njena skrivna romanca z Danielom, s katerim se je pred večerjo tudi dobila in strastno poljubljala, Dion pa za zdaj glede tega še tava v temi.

Pred večerjo se je Carolina dobila in vroče poljubljala z Danielom. | Foto: Printscreen MAFS Australia Pred večerjo se je Carolina dobila in vroče poljubljala z Danielom. Foto: Printscreen MAFS Australia

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Domenica je tudi Carolini povedala, zakaj je na skupni ceremoniji komentirala njun pogovor s strokovnjaki: "Nisem odobravala tvojega vedenja in poniževanja Diona, kar sem ti želela dati jasno vedeti." V njuno debato se je vključila še Olivia, ki je Domenici rekla, da je Carolino s svojimi izjavami napadla, nato pa glavo naslonila na mizo in rekla: "Dovolj imam že vsega."

Zdravnik brez vesti
Planet TV Turški zvezdnik je imel pomisleke, preden je sprejel vlogo "dr. Housa"

Po tem je na večerji sledil pravi kaos. Olivia je rekla: "Nihče se ne sme dreti na Domenico, ona pa se lahko na vse nas." Carolina jo je dopolnila: "Ne smemo se dreti nanjo, ona pa lahko razbija kozarce pred našimi glavami." Domenica se je branila, da se je opravičila za svoja dejanja, Olivia pa ji je hitro odvrnila, da je bilo njeno opravičilo plitko in polno izgovorov. Ob tem je poudarila, da njenega opravičila tako ali tako ne bi sprejela, cenila pa bi, če bi se vsaj dobro opravičila.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Nepričakovan zaplet: v lase sta si skočili dve nevesti, tretja je zapustila snemanje

Njeno opravičilo je bilo sicer dovolj dobro za vse preostale, Matt pa je ob tem dejal, da je čas, da pozabijo na to, a umika od pereče teme ni dosegel. Domenica je nato izpostavila še pikre komentarje, ki jih je Olivia momljala med njenim opravičevanjem, ona pa ji je nato očitala, da je bilo narobe, da je takoj po opravičilu zapustila prostor. To je Domenico vznemirilo, Carolina, ki je to opazila, pa je hitro dejala: "Skrijte kozarce pred Domenico, preden spet kakšnega razbije."

Domenico so pripombe med večerjo nazadnje le razburile. | Foto: MAFS Australia Domenico so pripombe med večerjo nazadnje le razburile. Foto: MAFS Australia Vzdušje je želel pomiriti Dion, ki je vsem dejal: "Skupina odraslih se ne bi smela tako obnašati. Stvari uhajajo izpod nadzora." Nato je sledil preobrat, saj se je Domenici opravičila Olivia: "Oprosti za moje pikre komentarje. Sploh se nisem zavedala, da jih izgovarjam. Žal mi je." Na samem je priznala, da je to storila samo zato, da bi bil Jackson ponosen nanjo, dodala pa: "Mene je sicer sram, da sem se jaz opravičila njej. To žensko bom sovražila do konca življenja."

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri. Vsak dan si prej lahko ogledate novo turško serijo Zdravnik brez vesti (Hekimoglu). Ta se od ponedeljka do petka začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Ella
Planet TV Nevesta se je za prsne vsadke odločila že pri 20 letih in še vedno jih obožuje
Poroka na prvi pogled: Avstralija, Domenica
Planet TV Nevesta je tarnala, namesto tolažbe pa prejela piker komentar
Poroka na prvi pogled
Planet TV Je Nina iz Poroke na prvi pogled končno pokazala svojega novega fanta?
Poroka na prvi pogled: Avstralija, Tamara
Planet TV To bolezen so diagnosticirali avstralski nevesti
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte