SiolNET. Planet TV Novosti
0,55

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Avstralija

To bolezen so diagnosticirali avstralski nevesti

0,55

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri, ste lahko že dodobra spoznali nevesto Tamaro Djordjević, ki je poročena z Brentom Vitiellom. Tamara je v enem nedavnih intervjujev spregovorila o bolezni, ki so ji jo diagnosticirali že v otroštvu. Trpi namreč za ADHD – motnjo pozornosti s hiperaktivnostjo.

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Tamara Djordjević, ki je v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija poročena z Brentom Vitiellom, je razkrila, da so ji že v otroštvu diagnosticirali nevrobiološko motnjo. Že od takrat se namreč spopada z ADHD – motnjo pozornosti s hiperaktivnostjo.

"Bolezen so mi diagnosticirali pri desetih letih. Je precej drugače pri ženskah kot pri moških," je razkrila Tamara. Pri tej bolezni sicer velja splošno prepričanje, da je motnjo pri mladih dekletih težje odkriti kot pri mladih fantih. Tamara je ob diagnozi dobila ustrezna zdravila, njihov učinek pa se je odražal tudi na njeni osebnosti in vedenju, zaradi česar je zdravila nehala jemati.

Nova priložnost Planet TV Spremljajte novo nadaljevanko Nova priložnost

"Zdravila bi ponovno začela jemati, če bi bolezen ovirala moje vsakodnevno življenje. Na srečo ni tako, je pa res, da se zaradi ADHD včasih obnašam, kot bi bila zmešana," je iskreno dejala Tamara. Nevesta je dodala, da se je z motnjo naučila živeti. Vsakič, ko začuti njen povečan vpliv na obnašanje, točno ve, kako se odzvati.

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri. Vsak dan pa si prej lahko ogledate tudi zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Moje sonce (alp navruz in aycca aysin turan) Planet TV Ste vedeli? Turška zvezdnika sta par tudi v resničnem življenju. poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta je imela med večerjo dovolj – mizo je zapustila kar dvakrat! poroka na prvi pogled: Avstralija, Daniel in Jessica Planet TV Nova zakonca sta prvo noč medenih tednov preživela ločeno
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin