SiolNET. Planet TV Novosti
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Avstralija

Nevesta je imela med večerjo dovolj – mizo je zapustila kar dvakrat!

0,15

termometer

poroka na prvi pogled: Avstralija |  | Foto: MAFS Australia
Foto: MAFS Australia

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00, so se pari udeležili tretje skupne večerje. Na njej je bilo mogoče čutiti kar nekaj trenj med pari, najbolj pa je zavrelo med Domenico in Jessico, saj zadnji ni bilo všeč, ko jo je Domenica spraševala o njenem odnosu z možem Danielom, ob tem pa tudi glasno podajala svoje komentarje.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Že ob prihodu na tretjo skupno večerjo je bilo med Jessico Seracino in Danielom Holmesom opaziti napetost. Nevesta Ella Ding je bila prva, ki ju je vprašala, kakšno je dejansko stanje pri njiju. Jessica ji je odgovorila: "Ne moreva normalno komunicirati. Vse, kar rečem, dojame povsem narobe." V pogovor sta se vključili še Domenica Calarco in Tamara Djordjević, hitro pa je postalo jasno, da Jessica ne bo odstopila od negativnega mnenja o svojem možu.

Domenica in Tamara sta bili na večerji pobudnici pogovora z Jessico, kar pa se ni dobro končalo. | Foto: MAFS Australia Domenica in Tamara sta bili na večerji pobudnici pogovora z Jessico, kar pa se ni dobro končalo. Foto: MAFS Australia Domenico je nato zanimalo, ali je Jessica sploh voljna poskusiti kaj spremeniti, dodala pa je, da se ji njeno vedenje zdi zelo otročje. Jessico je ta opazka vidno vznemirila. "Sem kaj zamudila? Je ona morda četrta strokovnjakinja? Bolje, da me pusti pri miru," je Jessica besno dejala na samem. Na drugi strani pa je Domenica to komentirala: "Po mojem mnenju se obnaša kot nezrela princeska. Ni dobila tistega, kar je želela, zato pa zdaj poka od jeze."

Skrivnosti Brokenwooda Planet TV Ob petkih rešujemo Skrivnosti Brokenwooda

Jessica je nato vstala in odšla, napovedala pa tudi, da bo Domenico od zdaj povsem ignorirala. Pozneje, ko je Domenica opazila, da se Daniel počuti zavrnjenega, se je odločila, da je čas za drugo rundo, zato je ponovno prisedla k Jessici. Ta ji je še enkrat razložila, da se med njo in možem vsak pogovor spremeni v prepir, Domenica pa je hitro udarila nazaj: "Vsak od nas se je soočal s takšnim in različnim sranjem, ampak to je treba prebroditi, da prideš na drugo raven. Kaj je tako slabega na njem, da ga sovražiš?"

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Jessica se je dvignila in ponovno je iz nje bruhnil bes: "Utruja me s svojo dolgočasnostjo. S to p*****co sem končala."

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00. Vsak dan pa si prej lahko ogledate tudi zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Hajdi in Anže Planet TV Hajdi in Anže: Nihče, ki je v življenju dal, ni postal reven #video Poroka na prvi pogled: Avstralija, Carolina Santos Planet TV To je razlog, da je nova nevesta v šovu na poroko prispela s triurno zamudo Poroka na prvi pogled: Avstralija, Andrew Davis Planet TV Mož predhodno zapustil šov, temu pa je sledila še sprememba imena!
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin