Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 6. 2022,
8.13

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Dion Giannarelli Carolina Santos

Sreda, 29. 6. 2022, 8.13

1 leto, 10 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

To je razlog, da je nova nevesta v šovu na poroko prispela s triurno zamudo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00, sta v ljubezenski eksperiment vstopila dva nova para. Usodni da sta si prva dahnila Carolina Santos in Dion Giannarelli. Nevesta je na svojo poroko zamudila kar tri ure, saj ji ni bilo všeč, kako je bila naličena, zaradi tega pa je naredila celo dramo.

Carolina Santos med pripravami na poroko ni videla, kako jo je naličila profesionalna vizažistka. Njena družica Anne je bila prepričana, da bo nevesta na poroki videti dih jemajoče, četudi je izpostavila, da trepalnice verjetno niso dovolj poudarjene glede na njen slog. "Nikoli nisem bila tradicionalni tip dekleta," je pred kamerami priznala Carolina. "Lahko sem naporna. Toda življenje je težko, tudi meni ni bilo nikoli lahko. To me je naredilo močno, točno pa vem tudi, kaj potrebujem. In ne bom se zadovoljila z ničemer manj."

Nova priložnost
Planet TV Spremljajte novo nadaljevanko Nova priložnost

Ko je Carolina tudi sama videla, kako je naličena, ni mogla skriti razočaranja. "Sovražim svoj videz," je povedala vizažistki, pojasnila pa, da je kontura pregosta in nizko na njenih licih. Vizažistka je nato začela popravljati ličila, nevesta pa jo je prosila, ali se lahko naliči kar sama. Njena družica je ob tem na samem razkrila: "Carolina je osebnost zase in včasih je z njo res težko. Lahko je precej izbirčna in pogosto ustvarja te dramatične scene."

Družinski dvoboj
Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Nevesta se je nato preselila v kopalnico in dejala: "Slabo me je naličila, prav odvratno sem videti." Sprva je samo namigovala na to, da si bo z obraza sprala vsa ličila, producenti pa so jo opozarjali, da bi na poroko morala oditi že pred eno uro. Carolina je nato poskrbela za enega dramatičnih trenutkov, saj si je vseeno umila obraz. Prepričana je bila, da če nanos ličil ni bil všeč njej, gotovo ne bo všeč njenemu bodočemu izbrancu.

Nevesta si je sprala ličila, ki jih je nanesla vizažistka, čeprav je že zamujala na poročni obred. | Foto: MAFS Australia Nevesta si je sprala ličila, ki jih je nanesla vizažistka, čeprav je že zamujala na poročni obred. Foto: MAFS Australia Zaradi triurne zamude na poroko ni imela niti najmanjšega občutka krivde, saj je dejala: "Zakaj bi se počutila krivo? Kaj pa so tri ure, če ga čaka še ves preostanek njegovega življenja z mano? Ne pozabimo, da srečna žena pomeni srečno življenje." Ko je prispela na poroko, jo je izbranec Dion Giannarelli potrpežljivo čakal, med obredom pa ji je spodnesel tla pod nogami s svojimi zaobljubami.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Carolina mu je nato rekla, da je majhen, a jo je Dion hitro pomiril: "Nisem visok, ampak ko stojim na denarnici, v višino merim tri metre." Nevesta je po poroki svojemu možu povedala tudi, da ima 16 let starega sina. To je ženina sicer šokiralo, ampak vseeno je dejal: "To je samo nekaj, kar bom moral pri njej sprejeti."

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00. Vsak dan pa si prej lahko ogledate tudi zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Tamara in Brent, Holly
Planet TV Navkljub takšnemu zmerjanju zakonca ostajata del eksperimenta
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Ženin surovo reagiral na nevestino negotovost: Sama si si kriva!
Poroka na prvi pogled: Avstralija, Domenica in Jack
Planet TV Zakonca sta imela težave v postelji, a ne za dolgo
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte