Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 6. 2022,
8.13

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Brent Vitiello Tamara Djordjević

Torek, 28. 6. 2022, 8.13

1 leto, 10 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Navkljub takšnemu zmerjanju zakonca ostajata del eksperimenta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00, so se pari udeležili druge skupne ceremonije, na kateri so se odločali, ali ostajajo del ljubezenskega eksperimenta ali ne. Tamara in Brent sta si pred strokovnjaki izrekla kar nekaj ostrih besed na račun zadnjega spora glede glasnosti televizije. V ekskluzivnem intervjuju pa sta to temo tudi podrobneje naslovila.

Exatlon
Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!

Tamara Djordjević in Brent Vitiello sta v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija poskrbela že za kar nekaj drame, njun zadnji spor tik pred drugo skupno večerjo pa se je navezoval na glasnost televizije, previl pa se je v pravi dvoboj v kričanju z veliko ostrimi besedami. Tamara je v ekskluzivnem intervjuju razkrila, zakaj se je to sploh zgodilo: "Pred večerjo sva živela v tistem majhnem stanovanju, ki ga preprosto nisem vajena. Ker sva v garsonjeri bivala dva, se majhne stvari, ki se zdijo kot nič, kar nabirajo. Potrebovala sva več ločenega časa."

Tamara, Brent
Planet TV Prvi avstralski ženin ogorčen: Poročil sem se s psihopatko

Brent se je z njo strinjal: "Mislim, da povod za spor sploh ni bila glasnost televizije. Mislim, da je bilo to le simbolično za vse stvari, ki so se nama v skupnem času nabrale, a jih nisva razrešila. V zadnjem sporu pa so privrele na plano." To je mož zaupal tudi strokovnjakom na ceremoniji, dodal pa: "Videl sem eno njenih plati, ki mi je bila do zdaj neznana. Vmes me je oklicala za piz***. Ko govori, je včasih zelo neposredna, obenem pa me z načinom govora ponižuje. Ni mi težko sprejeti prerekanja in dvignjenih glasov, ne prenašam pa tega, da je nekdo vzvišen in da me ponižuje."

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Ženin jokal v nevestinem objemu

Tamara je njegov opis dogodka označila kot popolno izmišljotino. "Nisem ga tako imenovala. Beseda je bila uporabljena v kontekstu, ko sem jo uporabila, pa je bil prepir že v zadnjih fazah. To sem rekla, ko sem zapirala vrata. Nisem bila vzvišena in ga poniževala, to je laž!" Žena je nato zatrdila, da se na tak način ne bi pogovarjala z nikomer, moža pa obtožila, da je zgodbo povedal enostransko. Priznala je tudi, da je izgubila vero vanj.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Par se je na ceremoniji s strokovnjaki pogovarjal tako, da do zadnjega trenutka ni bilo jasno, ali bosta ostala zakonca ali ne. Naposled sta oba razkrila svoji odločitvi. Tamara se je odločila, da ostane, in to pojasnila: "V ta eksperiment sem prišla, da bi stopila iz svoje cone udobja, ne pa da bom odšla, takoj ko stvari ne bodo idealne. Želim prebroditi to z Brentom in videti, ali je bil to manjši spor, mimo katerega lahko nadaljujeva brez težav." Enako se je odločil tudi Brent, ki je dejal: "Nisem hotel vreči puške v koruzo zaradi takšne reči."

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00. Vsak dan pa si prej lahko ogledate tudi zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Družinski dvoboj
Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjakinja ni mogla verjeti, da sta ta dva zakonca že skočila med rjuhe
Tamara Djordjević
Planet TV Nevesta razkrila, ali si bo tudi ona ustvarila profil na OnlyFans
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte