Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
21. 6. 2022,
8.28

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Brent Vitiello Tamara Djordjević

Torek, 21. 6. 2022, 8.28

1 leto, 10 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Strokovnjakinja ni mogla verjeti, da sta ta dva zakonca že skočila med rjuhe

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri, so se pari udeležili prve skupne ceremonije, na kateri so se s strokovnjaki pogovorili o skupnih doživetjih v prejšnjem tednu, nazadnje pa sprejeli tudi odločitev, ali bodo ostali del eksperimenta ali ne. Med Tamaro in Brentom je bilo med sedenjem na kavču mogoče čutiti toliko napetosti, da jima strokovnjakinja ni verjela, da sta že bila intimna.

Na skupni ceremoniji sta v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija prva pred strokovnjake sedla Tamara in Brent. Ženin je spregovoril prvi in strokovnjakom izdal, da se mu zdi, da jima gre v zakonu dobro. Tamara, ki ste jo že lahko spoznali kot pravo nevesto iz pekla, se s tem seveda ni strinjala, kar v njunem odnosu ni nič novega. Dejala je: "Ni ravno slabo." Strokovnjakinja jo je nato popravila, češ da način, kako je to povedala, kaže, da v zakonu ni dobro. "Nisem prepričana, kaj čutim. Zadnji teden je bil kar velik izziv."

Tamara, Brent
Planet TV Prvi avstralski ženin ogorčen: Poročil sem se s psihopatko

Tamara je spregovorila tudi o tem, da jo skrbi, kaj si njen mož misli o njej, potem ko je videl njen posnetek z avdicije. Tamara je namreč v njem zatrdila, da ne hodi z revnimi moškimi, ki vozijo slab avtomobil. V nadaljevanju so se dotaknili tudi njenih pričakovanj, ki jih ima glede poklica ljudi okoli sebe. Brent namreč dela kot organizator dogodkov in gostinec, kar je nevesta kritizirala že takoj, ko ga je spoznala, tudi na sami ceremoniji pa mu ni hotela reči, da njegovo delo odobrava. Za nameček pa je nato priznala še, da dvomi, da je Brent dovolj dober zanjo.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Tamara je nato položaj želela umiriti z razkritjem, da sta zakonca že nadgradila svoj odnos s skokom med rjuhe. Strokovnjakinja je bila vidno v šoku in zakoncema samo dejala: "Nikoli ne bi rekla." Zakonca sta nato razkrila, da bosta v šovu ostala še en teden. Kaj zanimivega se jima bo zgodilo? Se bosta kaj bolj zbližala? Odgovori sledijo že v naslednjih epizodah šova Poroka na prvi pogled: Avstralija.

Tamara in Brent kljub medsebojnim razlikam ostajata del eksperimenta. | Foto: MAFS Australia Tamara in Brent kljub medsebojnim razlikam ostajata del eksperimenta. Foto: MAFS Australia

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri. Vsak dan si prej lahko ogledate tudi zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija, Domenica in Jack
Planet TV Zakonca sta imela težave v postelji, a ne za dolgo
Tamara Djordjević
Planet TV Nevesta razkrila, ali si bo tudi ona ustvarila profil na OnlyFans
Žan Papič
Planet TV Žan Papič: Kondome na piknik prinese vsak optimist #video
Hajdi Korošec Jazbinšek
Planet TV Femme fatale o svojem možu: Dolgo sem ga čakala, a je bilo vredno! #video

 

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte