SiolNET. Planet TV Telenovele
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spremljajte novo nadaljevanko Nova priložnost

0,02

termometer

Od ponedeljeka do petka ob 12. uri lahko na Planetu spremljate novo in povsem svežo mehiško nadaljevanko Nova priložnost. Posneli so jo lani, prinaša pa zgodbo o ženski, ki je življenje posvetila možu in družini, a spozna, da je bila prevarana, in se odloči, da bo na novo zaživela.

V čustveni nadaljevanki Nova priložnost (Si nos dejan) spoznamo gospodinjo Alicio Montiel, ki ima na videz popolno družino. Poročena je s Sergiem Carranzo, enim najbolj cenjenih in priznanih novinarjev v Mehiki, s katerim imata tri otroke, družina pa velja za pravi ideal v mehiški družbi. A Alicii se podre svet, ko odkrije, da jo Sergio že tri leta vara s sodelavko Julieto.

Nova priložnost | Foto:

Prevarana ženska zbere pogum in se loči ter spoprime z izzivi novega življenja, za nameček pa se zaljubi v precej mlajšega Martina, ki je prav tako novinar in poklicni rival njenega nekdanjega moža. A Alicia se je pripravljena boriti za svojo svobodo in se bo zoperstavila vsem, ki dvomijo o njeni moči. Sreči bo dala novo priložnost.

V glavnih vlogah Nove priložnosti igrajo Mayrin Villanueva, Marcus Ornellas in Alexis Ayala, vidnejšo vlogo pa ima tudi slovenskim gledalcem dobro znana Gabriela Spanic.

Nova priložnost je na Planetu od ponedeljka do petka ob 12. uri.
Poroka na prvi pogled Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Poroka na prvi pogled Skrivnosti Brokenwooda Planet TV Ob petkih rešujemo Skrivnosti Brokenwooda Družinski dvoboj Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin