Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 6. 2022,
14.07

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,13

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Avstralija Andrew Davis Holly Greenstein

Torek, 28. 6. 2022, 14.07

1 leto, 10 mesecev

Poroka na prvi pogled: Avstralija

Mož predhodno zapustil šov, temu pa je sledila še sprememba imena!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,13

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri, so se pari udeležili druge skupne ceremonije, ki je sledila skupni večerji, na kateri je Andrew dejal, da odhaja domov. Posledično je na skupni ceremoniji svojo ženo pustil samo, v resničnem življenju pa se je odločil za drastičen ukrep, saj si je spremenil ime!

Poroka na prvi pogled
Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija se je na drugi skupni večerji med Andrewom Davisom in Holly Greenstein odvil hud spor, po katerem je mož napovedal, da odhaja domov. Do včeraj nismo vedeli, ali to pomeni vrnitev v resnično življenje ali v svoje stanovanje v oddaji. Izkazalo se je, da je dejansko zapustil eksperiment, saj se je njegova žena Holly Greenstein pred strokovnjaki znašla sama.

Družinski dvoboj
Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

Sprva je strokovnjakom predstavila svojo plat zgodbe, s pismom pa je nato naslovila še preostale kandidate, v njem pa izpostavila, da se je na skupni večerji počutila osamljeno, predvsem pa kot zlobnež, saj so bili vsi na strani njenega moža. Eksperiment je sicer na koncu tudi zapustila, dejala pa: "Eksperiment je bil zame opomnik, da moram verjeti vase."

Holly Greenstein je na zadnji ceremoniji preostale kandidate naslovila s pismom. | Foto: MAFS Australia Holly Greenstein je na zadnji ceremoniji preostale kandidate naslovila s pismom. Foto: MAFS Australia

Na drugi strani pa se je njen mož Andrew Davis domov odpravil že po drugi skupni večerji. Po vrnitvi v resnično življenje si je Andrew spremenil ime v James, da bi se tako čim bolj distanciral od šova. Njegova odločitev ne preseneča, saj z razkritjem, da je spal z več kot 350 ženskami, in z obtožbo, da je imel boljše afere za eno noč, kot je bila intimna med njim in Holly Greenstein, gotovo ni osvojil src množic. Izkazano podporo njemu obžalujejo tudi preostali kandidati, med drugim Jackson Lonie.

Holly Greenstein, Andrew Davis
Planet TV Ženin po prvem skoku med rjuhe razočaran: Imel sem že boljše afere za eno noč

"Težko je, ker nismo videli vseh drugih stvari, ki so se odvijale med njima, Andrew pa je zelo dober retorik, sploh v primerjavi s Holly. Opazil sem, da je bil do nje zelo zloben, četudi ni bilo treba. Resnico bi lahko povedal na lepši način," je iskreno dejal Jackson, ki je v šovu poročen z Olivio.

poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Vas zanima, zakaj ima avstralski ženin takšno uho?

Tuji mediji poročajo, da je Andrew oziroma po novem James zaposlen v fitnesu v Sydneyju, kjer pa je tudi njegov opis napisan kot: "James, ki v fitnes industriji dela že 22 let, je tako osebni trener kot lastnik telovadnice in dobavitelj opreme zanjo in za fitnes prostore." Andrew oziroma James je sicer o izkušnji v eksperimentu dejal: "Ob odhodu v šov sem bil navdušen, saj sem si želel nekoga spoznati. Do tedaj namreč nisem imel sreče v odnosih in resnično sem mislil, da bom tam lahko spoznal pravo. To se ni zgodilo in tudi moje duševno zdravje je na račun tega oslabljeno. Vesel sem samo, da sem lahko odšel pod svojimi pogoji."

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri. Vsak dan pa si prej lahko ogledate tudi zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Ženin jokal v nevestinem objemu
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Ženin surovo reagiral na nevestino negotovost: Sama si si kriva!
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Strokovnjakinja ni mogla verjeti, da sta ta dva zakonca že skočila med rjuhe
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte