SiolNET. Planet TV Novosti
1,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Avstralija

Vas zanima, zakaj ima avstralski ženin takšno uho?

1,33

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri, ste že lahko spoznali ženina Andrewa Davisa, ki je poročen s Holly Greenstein. Vsi gledalci ste verjetno že opazili, da ima njegovo desno uho malce nenavadno obliko, na račun česar tudi sam pogosto sliši takšne in drugačne opazke. 

Andrew Davis je na račun svojega videza prejel kar nekaj negativnih komentarjev. Gledalci se namreč pogosto spotikajo ob obliko njegovega ušesa, ki je v zgornjem delu rahlo izbuljeno. Ženin sicer tega sam ni komentiral, videti pa je, kakor da je to posledica zdravstvenega stanja. Gre namreč za tako imenovano "cvetačno uho" oziroma perihondrijski hematom.

Andrew Davis je na račun cvetačnega ušesa prejel kar nekaj negativnih opazk. | Foto: Printscreen MAFS Australia Andrew Davis je na račun cvetačnega ušesa prejel kar nekaj negativnih opazk. Foto: Printscreen MAFS Australia

Cvetačno uho običajno nastane po poškodbi zunanjega ušesa, pri kateri počijo krvne žilice. Pretok krvi se ustavi, zato prične tkivo odmirati, nadomesti pa ga novo, ki se formira tako, da po videzu spominja na cvetačo. Najpogosteje je opazno predvsem pri športnikih, ki se ukvarjajo z boksom ali drugimi rokoborskimi veščinami oziroma kontaktnimi športi.

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Andrew je v oddaji sicer priznal, da goji veliko ljubezen do športa, ni pa spregovoril o tem, kje bi lahko prišlo do te poškodbe. V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija je sicer poročen s Holly Greenstein, s katero pa sploh ne moreta najti skupnega jezika. Bo ta teden sledilo kaj izboljšanja za zakonca? Vse to in še več lahko izveste z ogledom naslednjih epizod šova Poroka na prvi pogled: Avstralija!

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri. Vsak dan pa si prej lahko ogledate tudi zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se pričenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Holly Greenstein, Andrew Davis Planet TV Ženin po prvem skoku med rjuhe razočaran: Imel sem že boljše afere za eno noč Ella Ding, Domenica Calarco; Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesti imata svoj podkast, v njem pa ne bosta govorili o … Andrew Davis in Holly Greenstein Planet TV Ženin brez zadržkov razkril: V življenju sem imel približno 350 spolnih partnerk
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin