SiolNET. Planet TV Novosti
4,88

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: ZDA

Udeleženka šova razkrila, kakšno premoženje v hlačah skriva njen nekdanji mož

4,88

termometer

Pot trenutnih kandidatov v eksperimentu Poroka na prvi pogled: ZDA, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 22. uri, se počasi zaključuje. Zakonci so si včeraj že razkrili končne odločitve, nocoj pa se bodo sestali še na zadnjem druženju s preostalimi kandidati. Boljša polovica enega od parov, ki se je razšel, pa je po šovu razkrila nekaj sočnih podrobnosti iz zakona.

SP Katar Planet TV Na Planetu prenos tekem svetovnega prvenstva v Katarju

Izmed štirih parov, ki ste jih lahko spremljali v ljubezenskem eksperimentu Poroka na prvi pogled: ZDA, poročena v resničnem življenju ostajata Elizabeth in Jamie ter Deonna in Greg. Za ločitev pa sta se odločila Matt in Amber ter Keith in Iris. Pare sicer nocoj čaka še zadnje skupno druženje, na katerih bodo svojo odločitev delili še s preostalimi kandidati.

Jutro na Planetu Planet TV Zamudila na lastno poroko #video

Amber in Matt pa se nista razšla v dobrih odnosih. Več je o tem spregovorila tudi kot gostja v podkastu Sarah Fraser in Andree Lopez. Četudi jo je njen mož na začetku neverjetno privlačil, je njuna medsebojna naklonjenosti hitro začela bledeti, za kar so bile najbolj krive Mattove dolge nočne turneje, ki so se pogosto zavlekle tudi v naslednji dan.

Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Ko je mladoporočenec pri svoji izbranki videl to, mu je srce padlo v hlače

Nekdanji profesionalni košarkar Matt in učiteljica Amber pa sta največ pozornosti požela tudi zaradi razlike v njuni višini. To, kako velik je Matt, je Amber izpostavila tudi v podkastu, voditeljici pa sta to uporabili za zamenjavo teme na bolj osebno raven. "Ali je tako veliko tudi orodje, ki ga skriva v hlačah?" sta brez zadržkov vprašali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Bowles (@abowlforlife)

"Ne. To je bil tudi eden od problemov. Mislim, da se je zaradi tega počutil negotovo," je sprva razkrila Amber, brez zadržkov pa nadaljevala: "Lahko bi rekla, da je njegovo orodje podobno njegovemu telesu. Zame to ni bilo najbolje, zato sva tudi skočila med rjuhe samo nekajkrat." Nato je priznala, da je bil to samo eden od razlogov. Največji problem je bilo nedvomno to, da je bil Matt veliko odsoten.

Exatlon Marjanca Planet TV Oboževalci so jo pogrešali, zdaj se je vrnila

Amber se od samega začetka ni nehala boriti za uspeh svojega zakona, četudi je v zameno za pokazan trud in prizadevanje prejemala samo Mattovo zavračanje. Dokončno pa jo je mož razočaral po tem, ko je izvedela, da jo je med svojimi nočnimi turnejami tudi varal. Dejstvo, da se nista razšla v dobrih odnosih, tako sploh ne preseneča.

Šov Poroka na prvi pogled: ZDA lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 22. uri. Pred tem pa si lahko ogledate še oddajo Exatlon, ki se začenja ob 20. uri! Še več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Nepozabnega doživetja so bili po zmagi deležni člani Triglava #video Jutro na Planetu Planet TV Od manekenke do atletinje #video Jutro na Planetu Planet TV "V petek naju s Chorchypom čaka iskren pogovor" #video Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Ne boste verjeli, kaj si je ženin dovolil storiti tokrat! Nevesta je povsem na tleh ...
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin