SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

"V petek naju s Chorchypom čaka iskren pogovor" #video

0,15

termometer

Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 8. uri. V petek po Exatlonu pa ne zamudite komentatorske oddaje Exatlon: Brez cenzure z Jasno Kuljaj, Frankom Bajcem in Chorchypom. 

Exatlon Marjanca Planet TV Oboževalci so jo pogrešali, zdaj se je vrnila

Ko se mi smeji, se mi smeji, ko se mi joče, jočem, ko se mi pi***, se p***, nam zgovorno oriše svoj pravi jaz tekmovalec Exatlona Jan Klobasa, ki je gostoval v Jutru na Planetu. Favorit marsikaterega gledalca Exatlona se je v šovu spremenil, a kljub temu ostaja zvest sebi, neposreden in iskren. To smo lahko občutili tako gledalci kot tudi tekmovalci, še posebej, ko je Jan v tekmovanju včasih povzdignil glas na sotekmovalce. "Najbolj me je jezilo to, da smo se v kombiju nekaj zmenili, naredili neko 'strašno taktiko', potem pa smo prišli do metanja in se gledali, kaj bi s tistimi empanadami (vrečke za metanje na poligonu, op. p.).

Jutro na Planetu | Foto:

"Ko so me prvi dan Exatlona vprašali, kaj bi v življenju rad delal, sem jim odgovoril, da ne vem. Rekli so mi: 'Dobro, napišimo, da se iščeš.' Marsikdo oziroma večina se še išče, a jaz sem se našel, saj sem postavil ljudi na pravo mesto. Spoznal sem, da sploh ni pomembno, kaj imaš, temveč koga imaš."

Exatlon Planet TV To so sotekmovalci povedali po odhodu Jana Klobase #video

Jan pa se zaveda, da nima samo oboževalcev, spremljal je tudi oddajo Exatlon: Brez cenzure, v kateri je Chorchyp že večkrat dejal, da bi si z Janom skočila verjetno v lase, saj mu ni všeč Janov način komuniciranja. Tudi Jan se s tem strinja in že komaj čaka petkovo oddajo, da se iskreno pogovorita. 

Tudi jutri bo z nami gostja iz Exatlona. V oddaji Jutro na Planetu se nam bo pridružila izpadla tekmovalka Jana Selič. Jutro na Planetu bo na sporedu ob 8. uri na Planetu.

Exatlon Planet TV Rdeča ekipa ostala še brez ene tekmovalke: Jana se je poslovila v solzah #video Exatlon Planet TV Ste videli, kaj je uspelo exatlonovcu po vrnitvi v domovino?
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin