Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 11. 2022,
8.32

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled: ZDA

Torek, 15. 11. 2022, 8.32

1 leto, 5 mesecev

Poroka na prvi pogled: ZDA

Ne boste verjeli, kaj si je ženin dovolil storiti tokrat! Nevesta je povsem na tleh ...

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,19

V šovu Poroka na prvi pogled: ZDA, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 22.00, se je Amber noč pred sprejemom finalne odločitve v eksperimentu odpravila na po nasvet k svojemu najboljšemu prijatelju. Ta jo je povsem presenetil z razkritjem dejstev o zvestobi njenega moža.

SP Katar
Planet TV Na Planetu prenos tekem svetovnega prvenstva v Katarju

Amber je še pred srečanjem z najboljšim prijateljem Ravenom priznala, da jo že naslednji dan čaka najpomembnejša odločitev v življenju. Hitro po prihodu jo je Raven hitro presenetil z dejstvom, da ji mora nujno nekaj povedati. "Prejšnjo noč sem bil zunaj v baru in videl tvojega moža Matta z drugim dekletom. Nedvomno sta bila zelo osredotočena eden na drugega in to, kar sem videl, definitivno ni bilo videti dobro zate in vaju."

Jutro na Planetu
Planet TV Zamudila na lastno poroko #video

"Ali sta tudi skupaj odšla?" je zanimalo Amber, Raven pa ji je pritrdil. Nevesta se je razočarano prijela za glavo, njen najboljši prijatelj se ji je opravičeval, saj definitivno ni želel biti nosilec te informacije. Na vprašanje, če je v redu, mu je Amber odvrnila: "Četudi slišim to, sovražim misel na to, da bi ga pustila, ker ga imam enostavno tako zelo rada. Iz srca si želim, da bi nama uspelo, zato res nočem, da se konča in nočem verjeti slišanemu."

Poroka na prvi pogled
Planet TV Iz televizijskega šova pred oltar #video #foto

Nato je dodala, da si samo želi, da bi ji njen mož povedal, da si ne želi biti z njo, če je že tako. Zajokala je in ob tem dejala samo: "Zakaj ne more biti iskren? Zakaj misli, da si to zaslužim?" Raven jo je miril, da to nima nobenega opravka z njo, ampak z njegovim trudom in vložkom v njun zakon.

"Zdaj se samo sprašujem, kaj je počel vse dneve in noči, ki jih ni preživel z menoj," je v solzah dodala Amber, Raven pa jo je miril: "Želim si, da bi ti lahko rekel nekaj, zaradi česar bi se počutila bolje." Na samem je nato priznal, da je tudi on zelo žalosten, ker je moral svoji najboljši prijateljici posredovati takšno novico. "To je namreč lahko zanjo, ki je vložila celotno sebe v to razmerje, z željo, da bi se ji to vrnilo, uničujoče."

Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Ženin razočaran: Uporaba "seks kock" ni prinesla želenih rezultatov

Ob tem je tudi potočil solze, na drugi strani je Amber tonila v vedno večji obup. Tega si nedvomni ni želela slišati večer pred sprejemom končne odločitve v eksperimentu. Ali se je s tem zgodba enega para zaključila ali se bo Amber odločila, da vseeno ponudi priložnost svojemu možu? Odgovor prinaša samo ogled naslednjih epizod šova Poroka na prvi pogled: ZDA! Ne zamudite!

Šov Poroka na prvi pogled: ZDA lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 22.00. Pred tem pa si lahko ogledate še oddajo Exatlon, ki se pričenja ob 20.00! Še več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Exatlon
Planet TV Na zadnji tekmi za vilo slavili Triglavani, ki so ob dodatni nagradi točili solze #video
Angel, Exatlon: Brez cenzure
Planet TV Nekdanji exatlonovec iskreno: Obžalujem to, da v šovu nisem …
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte