SiolNET. Planet TV Exatlon
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Na zadnji tekmi za vilo slavili Triglavani, ki so ob dodatni nagradi točili solze #video

0,53

termometer

Zadnja tema za vilo se je odvila na polotoku Palmilla, kjer stoji poligon Krpanova laguna. Po treh tednih so na tej tekmi spet slavili Triglavani, ki so si poleg udobnega domovanja priborili še najboljšo dodatno nagrado doslej.

Da je bila zadnja tekma za vilo še bolj zanimiva, je zmagovalce čakala posebna nagrada, in to najboljša doslej. Ko je voditelj tekmovalcem razkril, da bodo zmagovalci lahko opravili videoklic, je med njimi kar završalo.

Angel, Exatlon: Brez cenzure Planet TV Nekdanji exatlonovec iskreno: Obžalujem to, da v šovu nisem …

Triglavani so tekmo vzeli zelo resno. Modre nasprotnike so prve štiri tekme povsem nadvladali pri ciljanju in suvereno povedli s 4:0. Nato je vendarle steklo tudi Jadrancem, ki so dobili naslednji dve točki. Toda zbijanje steklenic z obročki je tokrat očitno bolj ležalo ekipi Triglav. Svoje vodstvo so s še dvema točkama povišali na 6:2. Sledili sta še dve zmagi modrih, ki so se z rezultatom 6:4 za trenutek vrnili v boj za vilo. A kaj, ko rdeči nasprotniki niso popuščali in so takoj zatem svoj rezultat povišali še za dve točki.

Poroka na prvi pogled: ZDA Planet TV Ko je mladoporočenec pri svoji izbranki videl to, mu je srce padlo v hlače

Rozi je bila tista, ki je dosegla še zadnjo točko za Jadran. Sledili sta še dve zmagi Triglava in tekma se je končala z rezultatom 10:5 za rdeče. 

1 / 14
2 / 14
3 / 14
4 / 14
5 / 14
6 / 14
7 / 14
8 / 14
9 / 14
10 / 14
11 / 14
12 / 14
13 / 14
14 / 14

Tako so se oboji pred predzadnjim tednom tekmovanja vrnili v bivališče, kjer so preživeli večino svojega časa v Exatlonu. Jadranci v barako, Triglavani pa v vilo. 

Exatlon Marjanca Planet TV Oboževalci so jo pogrešali, zdaj se je vrnila

Člane Triglava je nato čakala še posebna nagrada. Vsak od njih je smel poklicati domov in se v živo pogovoriti z domačimi. Tudi tokrat ni manjkalo solz in smeha. Več v zgornjem videu.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, v petek po oddaji pa ne zamudite komentatorske oddaje Exatlon: Brez cenzure z Jasno Kuljaj, Frankom Bajcem in Denisom Porčičem - Chorchypom.

Exatlon Planet TV Ste videli, kaj je uspelo exatlonovcu po vrnitvi v domovino? Exatlon Planet TV Rdeča ekipa ostala še brez ene tekmovalke: Jana se je poslovila v solzah #video Poroka na prvi pogled Planet TV Iz televizijskega šova pred oltar #video #foto  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin