SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Od manekenke do atletinje #video

0,24

termometer

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 8. uri na Planetu. Jutri tudi o tem, kakšne so ženske kot vodje. V čem se razlikujejo od moških kolegov? Ali drži, da so do podrejenih zahtevnejše, ker so prepričane, da se morajo bolj dokazovati kot moški? Več jutri v naši jutranji oddaji.

Jutro na Planetu Planet TV "V petek naju s Chorchypom čaka iskren pogovor" #video

Ekstremna preizkušnja Exatlon se približuje koncu in pretekli teden smo se spet poslovili od dveh tekmovalcev. Jan Klobasa je odšel zaradi poškodbe, v petkovem izločitvenem dvoboju pa smo se poslovili od Jane Selič. Danes se nam je pridružila v studiu oddaje Jutro na Planetu.

Suzana Kozel, Jana Selič, Igor Krmelj | Foto: Suzana Kozel, Jana Selič, Igor Krmelj

"Nisem pričakovala, da se bom imela tako dobro. Da se bom vklopila med te mlade športnike. Uživala sem vsak trenutek," je povedala Jana.

Tekmovalci so nekatere starejše sotekmovalce poimenovali kar mami in oči, Jana pa ni hotela te oznake. Doma ima dva otroka in v tem športnem tekmovanju ni hotela vzgajati še tekmovalcev, ampak z njimi tekmovati. 

Priznava, da je bila njena nasprotnica Keti v izločitvenem dvoboju preprosto boljša. Keti je sicer teniška igralka, zato ji metanje in žogice niso tuje, kar pa ne drži za Jano. "Že na začetku sem rekla, da bom, če bom imela te žoge na izločitvenem dvoboju, zagotovo šla domov. In res."

Jutro na Planetu, Andreja Košir Planet TV Exatlonovka Andreja razmišlja o svoji knjigi #video

Zdaj bi vse poligone z veseljem ponovila, saj je šla na začetku čez njih zelo previdno. Predvsem zaradi poškodb, potem pa je ugotovila, da lahko dvigne tempo, a na varen način.

Iz Exatlona odhaja z lepimi spomini, a tudi malo manj lepimi, tistimi na barako. "Ponoči, ko je bila vlaga, smo imeli vse mokro. Stvari se nam niso posušile."

Zaupala nam je, da se je v preteklosti ukvarjala tudi z manekenstvom, nato pa se je morala odločiti med bliščem in športom. Izbrala je šport in pot jo je odnesla v atletiko. Vse izkušnje iz sveta športa so ji zagotovo prav prišle v Exatlonu.

Ne zamudite novih informacij iz Exatlona že v ponedeljkovi oddaji Jutro na Planetu ob 8. uri na Planetu. 
Jutro na Planetu, Naja Planet TV Exatlonovka razkrila, ob čem dobi kurjo polt #video Poroka na prvi pogled Planet TV Iz televizijskega šova pred oltar #video #foto Jutro na Planetu Planet TV Zamudila na lastno poroko #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin