Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 11. 2022,
8.31

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40

Natisni članek

Angel Stratorski Naja Babnik Exatlon Jutro na Planetu

Petek, 11. 11. 2022, 8.31

1 leto, 5 mesecev

Jutro na Planetu

Exatlonovka razkrila, ob čem dobi kurjo polt #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40

Na Planetu lahko od ponedeljka do sobote ob 8. uri spremljate oddajo Jutro na Planetu. V studiu sta včeraj gostovala tudi nekdanja exatlonovca – Angel Stratorski in Naja Babnik. V pogovoru sta voditeljema zaupala zanimive podrobnosti o izkušnji v Exatlonu.

V začetku intervjuja je Naja Babnik najprej spregovorila o poškodbi, ki je vplivala na njen odhod. Koleno si je poškodovala na svojem najljubšem poligonu, bolečina pa se je iz tekme v tekmo večala. Naja je priznala, da obžaluje, da zaradi tega ni mogla izkusiti vodnih poligonov, saj je ljubiteljica vode.

Exatlon
Planet TV Šok: Jan Klobasa se je moral posloviti od Exatlona #video

Na drugi strani pa to ne velja za Angela. "Čeprav sem Primorec, sem se zelo pozno naučil plavati, kar mi je predstavljalo težavo tudi na vodnih poligonih," je priznal. To pa ni bil edini strah nekdanjega exatlonovca. Na začetku se je namreč bal, da bo izpadel prvi, kljub temu pa je nanizal kar nekaj zmag, ki so bile včasih tudi ključne. Na vprašanje, kako zadovoljen je s svojo predstavo, je odgovoril:

Planet TV
Planet TV Planet TV praznuje deset let #video

"Z nastopom v Exatlonu sem več kot zadovoljen, vseeno pa obstaja grenak priokus, ker mislim, da bi lahko prišel še dlje. Ampak je, kar je. Jaz sem ponosen nase in na to, kar sem pokazal. To je bila zame vrhunska izkušnja."

V nasprotju z Angelom pa se je Naja zaradi poškodbe pred izločitvenim dvobojem že psihično pripravljala na to, da bo odšla domov. "Vseeno pa se je tudi meni zdelo prekmalu, saj je bila zares lepa izkušnja," je dodala. Oba z Angelom sta se strinjala, da jima bo ostalo veliko lepih spominov.

Exatlon
Planet TV Na Planet 2 boste lahko spremljali regato z bogato tradicijo #video

V studiu so nato predvajali utrinke njunih izločitvenih dvobojev. Angel je priznal, da ga je ob tem kar stisnilo, saj je vse podoživel še enkrat. Tudi Naja je priznala, da ji je oddaje zelo težko gledati, saj podoživlja vse lepe trenutke in ob tem dobi kar kurjo polt. Vseeno je zatrdila, da bo spremljala prihodnje oddaje, saj jo zelo zanima, kakšen bo razplet.

Nekdanja člana rdeče skupine sta spregovorila tudi o načrtih za prihodnost po vrnitvi domov. Priznala sta, da ju na ulicah pogosto ustavljajo mlajši oboževalci.

Jutro na Planetu, Andreja Košir
Planet TV Exatlonovka Andreja razmišlja o svoji knjigi #video

Naja, ki je tudi nekdanja smučarka, je smučanje primerjala z Exatlonom, zlasti zaradi psihične in fizične pripravljenosti. "Psihična priprava je zelo pomembna, mogoče celo bolj kot fizična. Sta mi pa zelo prav prišli hitrost in eksplozivnost. Pozna se, da pri smučanju nismo trenirali ciljanja," je povedala in priznala, da ji je na poligonih zelo prav prišla tudi nizka rast. Oba nekdanja exatlonovca sta se strinjala, da je bila pri samih pripravah na poligon bistvena predhodna vizualizacija.

Aleš Žontar
Planet TV Izpadli exatlonovec razkril: Tega sem se v šovu najbolj bal

Angel je razkril še, kaj so počeli, ko so kamere ugasnile: "Predvsem v baraki smo si čas krajšali z različnimi igricami, rezanjem majic, veliko smo se pogovarjali in šalili, iskali tarantele …" V vsem tem času so bili namreč brez telefona, kar pa nobenemu od nekdanjih exatlonovcev ni povzročalo težav.

Celoten pogovor z Angelom in Najo si lahko ogledate v videoposnetku zgoraj.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do sobote ob 8. uri. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si.

Exatlon: Brez cenzure
Planet TV Voditeljica prepričana: Tega exatlonovca bi vam zdravnik moral predpisati na recept
Exatlon
Planet TV Jadran nepričakovano slavil na prvi tekmi za obstoj #video
Exatlon
Planet TV Člani ekipe Triglav tarnajo nad razmerami v baraki #video
Andreja Košir, Exatlon: Brez cenzure
Planet TV Exatlonovka razkrila, kaj počne Jan Klobasa, ko kamere ugasnejo #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte