SiolNET. Planet TV Exatlon
3,42

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Exatlonovka razkrila, kaj počne Jan Klobasa, ko kamere ugasnejo #video

3,42

termometer

Na Planetu lahko vsak petek ob 22. uri spremljate oddajo Exatlon: Brez cenzure. V njej Jasna Kuljaj v družbi Denisa Porčiča - Chorchypa in Franka Bajca komentira dogajanje preteklega tedna. Tokrat se jim je v studiu pridružila tudi nedavno izpadla članica modre ekipe Andreja Košir. V pogovoru je voditeljem zaupala, kaj v Dominikanski republiki med drugim za kamerami počne Jan Klobasa.

V komentatorski oddaji Exatlon: Brez cenzure so se voditelji tudi tokrat dotaknili obnašanja Jana Klobase, ki ga najraje kritizira Denis Porčič - Chorchyp. Jan je namreč tudi ta teden s povzdignjenim glasom komentiral predstavo sotekmovalke Klare na poligonu, nad čimer ni bila navdušena niti voditeljica.

Kolo sreče Planet TV Prijavite se v oddajo Kolo sreče

"Če bi bila jaz Klara, s tistima dvema kitkama, ne vem, ali bi to tako mirno prenesla," je še dejala o tem, v besedo pa ji je skočila nekdanja Exatlonovka Andreja Košir, ki jo je vprašala, ali ve, kdo v rdeči ekipi plete kitke tekmovalkam. Jasna jo je lepo prosila, naj jim izda to skrivnost, Andreja pa je to razkrila: "Jan Klobasa!"

Chrochyp je skoraj počil od smeha, Andreja pa je še dodatno pojasnila: "Ja, on jim naredi vse te frizure, ki jih imajo. Nekajkrat jih je sicer naredila tudi Jana, po večini pa jih kar Jan." Denis ob tem ni mogel skriti svojega začudenja, na koncu pa je o Janu dodal samo: "Človek mnogih talentov."

Komentatorsko oddajo Exatlon: Brez cenzure si na Planetu lahko ogledate vsak petek ob 22.00! Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si.

Exatlon: Brez cenzure Planet TV Ob tej potezi Franka Bajca je voditeljica ostala odprtih ust #video Tilen Klobasa Planet TV Brat exatlonovca razkril: Briga ga zame, če ima poleg starejšo žensko Franko Bajc Planet TV Franko Bajc: O tej temi nočem govoriti, ker povzroča bolečino mojim staršem
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin