SiolNET. Planet TV Exatlon
0,86

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Brat exatlonovca razkril: Briga ga zame, če ima poleg starejšo žensko

0,86

termometer

Na Planetu si lahko vsak petek ob 22. uri ogledate oddajo Exatlon: Brez Cenzure. V njej Jasna Kuljaj v družbi Denisa Porčiča - Chorchypa in Franka Bajca komentira dogajanje zadnjega tedna v oddaji Exatlon. V studiu jih je tokrat obiskal tudi brat Jana Klobase, ki je o njem razkril kar nekaj zanimivosti. Ena od njih je tudi ta, da se pogosto naveže na starejše ženske.

V zadnji komentatorski oddaji Exatlon: Brez cenzure je v studiu gostoval tudi Tilen Klobasa, brat dvojček exatlonovca Jana Klobase, ki v šovu vztrajno niza zmage za rdečo ekipo. Tilen je v pogovoru z voditelji razkril kar nekaj podrobnosti o svojem bratu, Franko Bajc pa je nato izpostavil, da opaža, da se Jan pogosto zelo naveže na nekoga v šovu.

Kolo sreče Planet TV Prijavite se v oddajo Kolo sreče

Tilen ga je hitro dopolnil: "Da, po navadi so to starejše ženske," nato pa dodatno pojasnil: "Kot da najde neko 'mamo', ker je bilo enako tudi v drugem šovu. Je**š brata, če ima starejšo tam. Dejansko je bilo tako. Bolj bi ga bolelo, če bi pa izpadla ona, kakor če bi izpadel jaz."

Jasna Kuljaj je nato priznala, da Jana povsem razume, kar je tudi utemeljila: "Kdo te bo razumel bolje kot starejša ženska?!" Obenem je razkrila tudi, da njena sokomentatorja Janu v tem predstavljata čisto nasprotje.

Exatlon Planet TV Po izjemnem preobratu Slovenija še drugič premagala Mehiko #video

Franka Bajca pa je za konec zanimalo še, ali njihov gost verjame, da je Jan Klobasa sposoben postati zmagovalec Exatlona. Tilen je priznal: "Zelo si želim, da bi zmagal, in tudi verjamem vanj. Najbolj me je bilo strah prvih 14 dni, ko se običajno človek še sprašuje, ali bi ostal ali bi odšel domov. Zdaj pa mislim, da je to prebil in da ima pravo osredotočenost."

Za konec je Jasna še enkrat vprašala Tilna: "Kaj potem, ali bo Jan zmagal ali ne?!" Odgovoril ji je: "Bo zmagal, bo. Mora, če ne bo, naj ne hodi domov!"

Komentatorsko oddajo Exatlon: Brez cenzure lahko na Planetu spremljate vsak petek ob 22. uri! Najtežjo televizijsko preizkušnjo Exatlon pa od ponedeljka do petka ob 20. uri. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine pa si lahko brezplačno ogledate tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Jan Klobasa po padcu obležal v hudih bolečinah #video Exatlon Planet TV Kdo so statistično najuspešnejši tekmovalci preteklega tedna? #video MAFS US Planet TV Nevesta na robu obupa. Le kaj je storil njen ženin?
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin