SiolNET. Planet TV Novosti
0,81

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Spoznajte strokovnjake slovenske različice šova Poroka na prvi pogled #video

0,81

termometer

Gledalci Planeta lahko od ponedeljka do petka zvečer spremljajo avstralsko različico ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, kjer udeleženci svoje partnerje spoznajo šele tik pred oltarjem. Že kmalu pa na televizijske zaslone prihaja tudi slovenska različica, v kateri bomo spremljali 12 udeležencev oziroma šest parov.

Voditelj oddaje Jutro na Planetu Taiji Tokuhisa je v studiu gostil psihologa in psihodiagnostika Timoteja Strnada, strokovnjakinjo za povezovanje samskih Mileno Pleško ter kulturologinjo in spletno vplivnico Evo Ostrouško, ki so več povedali o tem, kaj vse so doživeli udeleženci šova na poti do iskanja prave ljubezni in kaj si gledalci lahko obetajo od slovenske različice priljubljenega šova.

Poroka na prvi pogled Planet TV Iskrico v zakonu je poskusila ponovno zanetiti v posebni opravi

"Pravzaprav smo vzeli samske ljudi, jih povezali in poročili. Potem smo jih v naslednjih nekaj tednih izpostavili okoliščinam in razmeram, ki jih pari ponavadi doživljajo šele v nekaj letih," je dogajanje v oddaji povzel Timotej Strnad.

Poroka na prvi pogled Planet TV Ne boste verjeli, koliko kilogramov je izgubila lepa strokovnjakinja #foto

Milena Pleško je dodala, da so si sodelujoči v tem posebnem ljubezenskem eksperimentu zelo različni, zato je bila naloga najti pare, ki bi se med sabo ujemali, zelo zahtevna. "Potrudili smo se in smo jih res povezovali po vzorcih ali vrednotah ali skupnem cilju. Poskušali smo jih povezati v neki skupni točki in mislim, da nam je kar dobro uspelo."

Poroka na prvi pogled Planet TV Na poroki je svojo ženo presenetil z nepričakovanim razkritjem

"Precej smo se osredotočili na komunikacijo in preživljanje prostega časa skupaj. Ko se je kaj zalomilo, so imeli podporo strokovnjakov, lahko so zaprosili za naše mnenje, česar v resničnem življenju ni, imeli so to uteho. Torej pogovor z nekom, ki vidi sliko od zunaj in lahko da kakšen nasvet ali pa samo prisluhne njihovim težavam," pa je o vlogi strokovnjakov v eksperimentu povedala Eva Ostrouška.

Vsi trije so si bili enotni, da gledalce čaka izjemno zanimiva oddaja, ki bo poskrbela za kar nekaj nepričakovanih preobratov.

Slovenija izbira Planet TV Ob sredah nas bo do volitev spremljala oddaja Slovenija izbira

Pogovor s strokovnjaki oddaje Poroka na prvi pogled najdete tudi v zgornjem videu.

Slovenska različica šova Poroka na prvi pogled na Planet prihaja KMALU.

Pri Črnem Petru Planet TV Oddaja Pri Črnem Petru bo Jasni Kuljaj iskala sovoditelja Poroka na prvi pogled Planet TV Ženin osupnil s priznanjem: Zaljubljen sem v drugo #video Poroka na prvi pogled Planet TV Ne boste verjeli, kako je videti danes #foto Poroka na prvi pogled Planet TV Pred vstopom v šov je poskrbela za izjemno preobrazbo Leta štejejo Planet TV Voditelj je imel na "bucket listu" le to željo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin