Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 2. 2022,
13.31

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,57

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled

Sreda, 2. 2. 2022, 13.31

2 leti, 2 meseca

Poroka na prvi pogled

Ženin osupnil s priznanjem: Zaljubljen sem v drugo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,57

Od ponedeljka do petka lahko na Planetu spremljate nadvse zanimivo osmo sezono avstralske različice resničnostne oddaje Poroka na prvi pogled. Druga ceremonija je prinesla kar nekaj zanimivih preobratov. Eden od ženinov je na kavču razkril, da je zaljubljen v drugo in s tem poskrbel za kar nekaj začudenih pogledov.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Ne boste verjeli, kako je videti danes #foto

Ženin James Susler je med ceremonijo zaobljub poskrbel za kar nekaj začudenih obrazov. Ko sta z Joanne sedla na kavč, da bi se s strokovnjaki pogovorila o njuni zvezi, je James vse zbrane šokiral z izjavo, da je zaljubljen v drugo. "Mislim, da ti moram nekaj povedati. Tega ne morem več zanikati. Zaljubil sem se v drugo žensko." 

Poroka na prvi pogled | Foto:

Presenečena Jo je nato Jamesa vprašala, ali se je zaljubil v katero od žensk, ki sodelujejo v oddaji. "Ja, to je Alessandra," je priznal in pokazal na portoriško seksologinjo, ki je ena od treh strokovnjakov, ki parom svetujejo v oddaji.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Ne boste verjeli, koliko kilogramov je izgubila lepa strokovnjakinja #foto

Alessandra nad njegovimi besedami ni bila prav nič navdušena: "Ne razumem šale. Mislim, da je neverjetno nespoštljivo do Jo, ki sedi poleg tebe." 

James in Joanne | Foto: James in Joanne

"Saj sem se samo šalil. Poskušal sem nekoliko dvigniti razpoloženje. Oprostite," je nerodno situacijo, ki je nastala zaradi njegovih slabo premišljenih besed, poskušal popraviti James. Čeprav so se nekateri udeleženci ob tem smejali, pa je Alessandra odvrnila, da to nikakor ni bila dobra šala.

Par je nato strokovnjakom razkril še odločitev o njuni nadaljnji skupni poti. James, ki ni mogel preboleti nekaterih izjav Jo iz prejšnjega tedna, je zapisal, da želi poskus zapustiti, medtem ko je Joanne napisala, da si želi ostati. Ko se eden od zakoncev odloči, da poskus zapusti, drugi pa da v njem ostane, morata oba vztrajati vsaj še teden dni in v tem času poskusiti stvari v njuni zvezi popraviti.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Pred vstopom v šov je poskrbela za izjemno preobrazbo

V včerajšnji oddaji sta poskus zapustila Beth in Russell, ki sta se odločila, da bosta ostala le prijatelja. Za razburljivo dogajanje pa so poskrbeli Coco in Sam ter Samantha in Cameron, ki so prav tako zapustili poskus. 

Čeprav sta Coco in Cameron vsem zatrjevala, da se med njima še ni nič zgodilo, so bila dejstva nekoliko drugačna. | Foto: Čeprav sta Coco in Cameron vsem zatrjevala, da se med njima še ni nič zgodilo, so bila dejstva nekoliko drugačna.

Ta dva zakona sta bila že nekaj časa obsojena na propad, saj so med Coco in Cameronom začele preskakovati iskrice, zato je bila škoda, ki sta jo s tem povzročila, nepopravljiva. Coco in Cameron sta se nato odločila, da bosta zvezo nadaljevala izven oddaje.

Resničnostna oddaja Poroka na prvi pogled je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20.45. Zamujene oddaje najdete tudi na Planeteka.si.

Leta stejejo
Planet TV Imel sem starejše dekle, za katero sem mislil, da je mlajše #video
Exatlon
Planet TV Tako je exatlonovka svojemu izbrancu voščila za rojstni dan #foto
Ajda Mlakar
Planet TV Naša vremenarka pravi: "Ob petkih sem še posebej poskočna" #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    
Ne spreglejte