SiolNET. Planet TV Novosti
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Imel sem starejše dekle, za katero sem mislil, da je mlajše #video

0,08

termometer

Kviz Leta štejejo prihaja kmalu na Planet TV. Skupaj z voditeljem in tekmovalcema bomo ugibali, koliko let šteje neznanec pred nami. Ugibajte skupaj z nami.

Leta štejejo Planet TV V novi oddaji bomo ugibali leta s Klemnom Bučanom

Voditelj kviza Leta štejejo Klemen Bučan se sicer redko zmoti, ko ugiba, koliko let šteje oseba. A iz mladosti se spomni še izkušnje, ko ga je videz dekleta zmedel. V svojih dvajsetih letih je imel šest let starejše dekle, kar je bilo takrat veliko, pravi. Danes na to gleda kot na prikupno anekdoto, spremenili pa so se tudi časi, saj razliki v letih danes ne pripisujemo več tolikšne pozornosti. Danes je že sam siv, a poleg fizičnih lastnosti leta povezuje tudi z energijo, ki jo oddaja oseba. 

"Oceniš sive lase, oceniš gube, oceniš neko energijo, ki jo človek oddaja. Zdi se ti, starejši si, majčkeno bolj si na izi, mlajši si, bolj oddajaš neko energijo, neki sijaj mladosti." 

Klemen je v preteklem letu shujšal za 15 kilogramov, pravi, da ima več energije, a se zdaj veliko bolj poznajo tudi vse gubice. Sicer pa za svojo podobo skrbi z vsakodnevno rutino, in sicer s tekom. Vsak dan teče, manj je in je pri 40 zadovoljen sam s sabo. Bi mu pripisali 40 let? Ugibajte z nami, v našem novem kvizu Leta štejejo.

Oddaja Leta štejejo prihaja kmalu na Planet!
  Leta stejejo Planet TV Koliko ste stari? To vas bo vprašal Klemen Bučan #video Denis Porčič Chorchyp Planet TV Tako se pripravi Chorchypova najljubša jed #video Poroka na prvi pogled Planet TV Ne boste verjeli, kako je videti danes #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Zamujene vsebine so na voljo v Planeteki.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin