SiolNET. Planet TV Novosti
0,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Pred vstopom v šov je poskrbela za izjemno preobrazbo

0,28

termometer

Na Planetu lahko od ponedeljka do petka zvečer spremljate že osmo sezono nadvse razburljivega avstralskega šova Poroka na prvi pogled. V prvih epizodah smo spoznali tudi precej glasno kandidatko Coco, ki je v zadnjih letih zelo spremenila svoje življenje in videz.

Poroka na prvi pogled Planet TV Ne boste verjeli, koliko kilogramov je izgubila lepa strokovnjakinja #foto

Šest let je delala kot policistka, preden se je odločila zapustiti ta poklic ter se začela ukvarjati s pilatesom in osebnim trenerstvom. To se je zgodilo v približno istem času kot njena ločitev od prvega moža, ki je bil prav tako policist.

Poroka na prvi pogled Planet TV "Raje spijem kislino in umrem, kot da sem še kdaj z njim"

Coco je v oddaji povedala, da je bilo njenega zakona konec že po šestih mesecih, ker se je vedno počutila, da je pri svojem možu šele na drugem mestu, za njegovo mamo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@peaceloveandcoco)

"Coco je bila v času, ko je bila policistka, znana samo kot Connie in je bila veliko bolj zadržana kot v šovu," je njen prijatelj povedal za The Sun ter dodal, da je njeno življenje postalo povsem drugačno, odkar se je ločila in zapustila policijo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@peaceloveandcoco)

Zdaj je lastnica telovadnice, kjer pomaga ljudem, ki se borijo s podobnimi težavami, kot se je pred leti sama. "Prejemam toliko srce parajočih sporočil o tem, da se ženske sramujejo svojega telesa, da se bojijo iti v telovadnico in da se počutijo, kot da so na dnu in ne vedo, kje začeti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@peaceloveandcoco)

Povedala je, da je bila tudi sama v tej koži. "Nisem se rodila vitka, to je bil zame vedno boj. Prej sem se raje tolažila s hrano, kot pa da bi se morala spoprijeti s svojimi čustvi. To ni bila samo preobrazba mojega telesa, to je bila predvsem preobrazba moje duše. Odločila sem se zoperstaviti svojimi demonom, namesto da jih pojem."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco (@peaceloveandcoco)

Resničnostna oddaja Poroka na prvi pogled je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20.45. Zamujene oddaje najdete tudi na Planeteka.si.

Tina Gaber Planet TV Tina Gaber: Kače so moje najljubše živali #video Poroka na prvi pogled Planet TV Šok: mislili so, da je žrtev varanja, na koncu pa ... Jutro na Planetu Planet TV Priljubljeni voditelj se je po rojstvu hčerke že vrnil pred kamere #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin