SiolNET. Planet TV Novosti
4,59

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Šok: mislili so, da je žrtev varanja, na koncu pa ...

4,59

termometer

Nocoj ob 20.45 si boste na Planetu lahko ogledali še zadnji del sedme sezone avstralske resničnostne oddaje Poroka na prvi pogled. Včerajšnja epizoda je poskrbela za veliko presenečenje, saj so tekmovalko, ki je večji del šova veljala za žrtev, ker naj bi jo mož prevaral z drugo udeleženko šova, obtožili, da je tudi ona skočila med rjuhe z drugim udeležencem šova.

Stacey in Michael sta v oddaji Poroka na prvi pogled, v kateri udeleženci spoznajo svoje partnerje šele tik pred oltarjem in skozi eksperiment poskušajo ugotoviti, ali so si dejansko usojeni, veljala za enega najbolj prepoznavnih parov.

Veliko prahu je dvignila afera, ko je Stacey doma obiskala svoja otroka, Michael pa se je v tem času zapletel z drugo udeleženko šova Hayley. Čeprav je Hayley pred vsemi udeleženci šova zatrjevala, da sta se res poljubljala, Michael tega dejanja ni nikoli priznal.

Poroka na prvi pogled Planet TV Bi jih prepoznali? Tako so svoj videz spremenile neveste v televizijskem šovu. #foto

Tudi Stacey Hayleyjinim besedam ni želela verjeti, zato so med njima večkrat izbruhnili glasni prepiri, vseeno pa je ves čas zatrjevala, da svojemu izbrancu Michaelu ne more več povsem zaupati. Michael se je zato ves čas trudil, da bi spet pridobil njeno zaupanje. Pozneje sta zgladila odnose in se odločila, da bosta v zvezi poskusila ostati tudi zunaj oddaje. Nekaj časa jima je res dobro kazalo. Vse do večerje, na kateri so se ponovno zbrali vsi udeleženci šova.

Poroka na prvi pogled Planet TV V ljubezenski šov se je vrnila skoraj neprepoznavna #foto

Tam je za velik šok poskrbela udeleženka šova Natasha Spencer, ki je v predzadnji oddaji razkrila, da je njen "nekdanji mož" Mikey Pembroke spal s Stacey. To je naredila med zdravico. "Rada bi nazdravila Stacey, ker je spala z mojim možem ob najini enomesečni obletnici. Na zdravje, srček."

Ko je Natasha Spencer razkrila, da naj bi Stacey spala z njenim "možem", so bili udeleženci šova močno šokirani. Ko je Natasha Spencer razkrila, da naj bi Stacey spala z njenim "možem", so bili udeleženci šova močno šokirani.

Njene besede so osupnile vse prisotne, vseeno pa je Stacey vse skupaj zanikala. Nato se je oglasil še Mikey, s katerim naj bi Stacey skočila med rjuhe, in potrdil besede "nekdanje žene" ter prisotnim pokazal še sporočila na telefonu, ki naj bi si jih tistega dne izmenjala. 

Stacey je obtožbe ves čas zanikala. Stacey je obtožbe ves čas zanikala.

Toda Stacey je vse to še naprej zanikala in dodala, da četudi bi se to res zgodilo, to v resnici sploh ne bi bila težava, saj naj bi bila v tistem času samska. V tistem času se je namreč zgodila afera z domnevnim varanjem med njenim "možem" Michealom in Hayley, zato je Stacey zaradi tega želela zapustiti eksperiment.

Poroka na prvi pogled Planet TV Devičnik iz šova postal seks simbol #foto

Vidno šokiran ob dogajanju na večerji je bil razumljivo Staceyjin mož Michael. "Oprostil bom Stacey, če se je to zgodilo. Vendar ji ne bom odpustil, če laže. S tem bi pri meni prestopila mejo," je dejal. 

Michaela je novica močno presenetila. Michaela je novica močno presenetila.

Kako se bo vse skupaj razpletlo in ali bo resnica vendarle prišla na dan, bo jasno v nocojšnji finalni oddaji.

Zadnji del sedme sezone oddaje Poroka na prvi pogled bo na sporedu nocoj ob 20.45. Prvi del osme sezone tega odličnega avstralskega resničnostnega šova pa ujamete že jutri ob 20.40 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Uresničila si je svojo največjo otroško željo #foto Milijonar Planet TV Poglejte, kakšen dosežek je Damjanu Murku uspel v Milijonarju #video Milijonar Planet TV Toliko sta za dober namen v Milijonarju zbrala exatlonovca #video MIlijonar Planet TV Odličen dosežek voditeljev v Milijonarju #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin