SiolNET. Planet TV Novosti
1,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Bi jih prepoznali? Tako so svoj videz spremenile neveste v televizijskem šovu. #foto

1,16

termometer

Od ponedeljka do četrtka zvečer lahko na Planetu spremljate avstralsko različico priljubljenega resničnostnega šova Poroka na prvi pogled (Married At First Sight). V nadaljevanju razkrivamo, kako so bile udeleženke sedme sezone šova, ki se trenutno vrti na Planetu, videti pred sodelovanjem v tem resničnostnem šovu.

Špela Kastelic Planet TV Tudi vražja dama je morala za lepoto potrpeti #video

Pred začetkom sedme sezone šova Poroka na prvi pogled (Married At First Sight) so bile neveste te sezone videti precej drugače, kakor so se naposled pokazale pred kamerami. Obeti bližajoče se slave so marsikatero udeleženko pognali v drastično preobrazbo. Če bi kdo sodil po njihovem starem videzu, bi lahko rekli, da so postale precej neprepoznavne. Po drugi strani pa so nekatere neveste ostale zveste sebi in tako svojega videza niso spreminjale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley (@hayleyvernon_)

Ena bolj opaznih udeleženk šova Hayley Vernon je priznala, da si lepotnega posega ni mogla privoščiti v Avstraliji, zato se je po lepotne popravke odpravila na Tajsko. "Tam sem za novo oprsje odštela štiri tisoč ameriških dolarjev," je razkrila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayley (@hayleyvernon_)

Natasha Spencer je razkrila, da je možu Mikeyju Pembroku šele na medenih tednih izdala podrobnosti o svoji preobrazbi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha (@tashki_)

Njeni lepotni tretmaji namreč med drugim vključujejo botoks, polnila, depilacijo, laser, nego obraza, masaže, zamrzovanje maščobe, obiske solarija. Za vse te tretmaje pa naj bi Natasha odštela kar 30 tisoč dolarjev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHO Magazine (@whomagazine)

Med vsemi preobrazbami nevest gotovo izstopa preobrazba Stacey Hampton. Sprva se je pošalila, da imata za njen zrel videz zasluge predvsem njena dva otroka. Sama namreč šteje šele 26 let. Stacey pa je razkrila, da se je poleg spremembe pričeske odločila tudi za botoks, operacijo nosu, povečanje prsi, napolnila si je ustnice in zožila trebušček.

Prav tako je za svojo drastično preobrazbo poskrbela Cathy Evans, ki se je poleg spremembe sloga pričeske odločila tudi za nekaj lepotnih popravkov.

Operacija nosu, polnjenje ustnic, botoks, povečanje prsi in dvig obrvi. Za te posege je odštela kar 20 tisoč dolarjev.

Zakon v šovu Poroka na prvi pogled je bil za Tasho Herz precej dramatičen in se je tudi hitro klavrno končal. Nekaj manj drastičnih sprememb pa je doživel njen videz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TASH HERZ (@tashherz)

Na podlagi fotografij lahko ugibamo, da je napolnila svoje ustnice, zdi pa se, da ima na obrazu tudi vedno bolj napeto kožo, zlasti okrog oči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TASH HERZ (@tashherz)

Mishel Karen je ena od redkih nevest v šovu, ki je glede na fotografije na Instagramu videti vedno bolj naravno. Enako velja tudi za Vanesso Romito, pri kateri razen drugačne pričeske drugih sprememb ni mogoče opaziti.

Tudi Connie Crayden je ena od nevest, pri kateri ne moremo govoriti o veliki spremembi videza.

V enem od intervjujev je Connie sicer izpostavila težave s sprejemanjem svoje samopodobe, ampak se za druge spremembe, kot sta pričeska in nošenje očal, v svojem videzu vseeno ni odločila.

V ekipo brez drastičnih sprememb videza lahko uvrstimo tudi Poppy Jennings, Amando Micallef in Aleksandro Marković.

Videze nevest, ki sodelujejo v resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled (Married At First Sight), lahko na Planetu sami ocenite od ponedeljka do četrtka zvečer. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Na prvem snidenju sta bila razočarana, danes pa ... Poroka na prvi pogled Planet TV Kontroverzna udeleženka resničnostnega šova skoraj neprepoznavna #foto Poroka na prvi pogled Planet TV Po šovu so se zapletli z drugimi udeleženci ljubezenskega eksperimenta
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin