Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 2. 2022,
7.45

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,76

2

Natisni članek

Timotej Strnad Eva Ostrouška Milena Pleško Planet TV Poroka na prvi pogled

Sreda, 16. 2. 2022, 7.45

2 leti, 2 meseca

Spoznajte slovenske kandidate za Poroko na prvi pogled!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,76

2

Na Planetu bomo že v ponedeljek, 28. februarja, predstavili slovenske pare, ki se bodo prvič spoznali šele pred oltarjem. Dvanajstim udeležencem bodo skupno pot pomagali najti psiholog Timotej Strnad, kulturologinja in spletna vplivnica Eva Ostrouška ter strokovnjakinja za povezovanje samskih Milena Pleško.

Po priljubljeni avstralski resničnostni oddaji Poroka na prvi pogled (Married At First Sight), ki gledalce od ponedeljka do petka ob 20.45 navdušuje že z 8. sezono, na Planet prihaja tudi slovenska različica ljubezenskega eksperimenta!

Poroka na prvi pogled
Planet TV Na poroki je svojo ženo presenetil z nepričakovanim razkritjem

Prvi del slovenske oddaje Poroka na prvi pogled bo na Planetu v ponedeljek, 28. februarja, ob 20.45, ko se nam bo predstavilo šest moških in šest žensk, ki so dovolj drzni in željni pravega ljubezenskega odnosa, da se bodo podali pred oltar, ne da bi svojega partnerja prej spoznali ali sploh videli. Šest parov bomo tako spremljali med pripravami na poroko, ko bodo pred oltarjem prvič spoznali svojega bodočega ženina oziroma nevesto, nato pa bodo s pomočjo treh strokovnjakov opravljali različne izzive in naloge, ki jim bodo pomagale resnično spoznati svojega partnerja in zgraditi trden, predan ter dolgotrajen odnos.

Milena Pleško, Timotej Strnad in Eva Ostrouška | Foto: Milena Pleško, Timotej Strnad in Eva Ostrouška

Mladoporočencem bodo pomagali strokovnjaki

Parom bodo na njihovi skupni poti pomagali psiholog in psihodiagnostik Timotej Strnad, strokovnjakinja za povezovanje samskih Milena Pleško ter kulturologinja in spletna vplivnica Eva Ostrouška, ki je prava razbijalka tabujev o spolnosti. "Izbrali smo kandidate, ki kljub različnim izkušnjam v preteklosti niso obupali nad iskanjem prave ljubezni," pravi Milena Pleško, ki je ustanoviteljica prve agencije za povezovanje samskih, Timotej Strnad pa dodaja, da se bodo mladoporočenci v oddaji soočali s preizkušnjami, s kakršnimi se soočajo tudi običajni pari. "Le da bodo naši mladoporočenci v nekaj tednih prehodili pot, ki jo običajni pari prehodijo v nekaj letih," dodaja.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Spoznajte strokovnjake slovenske različice šova Poroka na prvi pogled #video

Ker se bodo pari v oddaji prvič videli šele pred izmenjavo zaobljub, bo prvi vtis zelo pomemben. "Prvi vtis ustvarimo v sedmih sekundah, in za naše pare bo to najpomembnejših sedem sekund njihovega življenja," pravi Eva Ostrouška, ki se veseli prvega tovrstnega ljubezenskega eksperimenta v Sloveniji: "Prvič se bomo te problematike pri nas lotili s pomočjo znanosti, ki je bila v tujini že večkrat dokazana kot uspešna."

Poroka na prvi pogled | Foto:

V slovenski oddalji Poroka na prvi pogled bomo spremljali 45-letnega Janka s Štajerske, ki je že izkusil zakonsko življenje, a se je to končalo z ločitvijo, 26-letnega Anžeta iz Tržiča, ki si želi sproščenega dekleta, saj je takšen tudi sam, 30-letnega Domna iz Domžal, ki je bil v prejšnji zvezi prevaran, a ostaja optimističen, 50-letnega Sandija iz Oplotnice, ki še nikoli ni bil poročen, 28-letnega Aleksandra, ki živi v Medvodah z dvema hčerama, ter 25-letnega Andraža iz Naklega, čigar najdaljša zveza je trajala leto in pol.

Poroka na prvi pogled | Foto:

Neveste, ki bodo srečo v dvoje skušale najti s pomočjo oddaje Poroka na prvi pogled, so 33-letna Nina iz Kranja, ki se ji je ob ločitvi porušil svet, 34-letna Kate, ki živi v Ljubljani in se bo prav tako poročila drugič, medtem ko se bo 50-letna Monja iz Jesenic poročila prvič. Spoznali bomo tudi 28-letno Hajdi iz Ljubljane, ki meni, da je drugačna od drugih kandidatk, 33-letno Katjo z Notranjske, ki priznava, da ji je spolnost v odnosu zelo pomembna, ter 28-letno Sanelo iz Ljubljane, ki se v preteklosti nikoli ni povsem predala ljubezni, zdaj pa meni, da je pripravljena na odkrit in trden odnos.

Kateri kandidati bodo skupaj stopili pred oltar, preverite v oddaji Poroka na prvi pogled, ki bo prvič na Planetu že v ponedeljek, 28. februarja, ob 20.45!

Leta štejejo
Planet TV V novi oddaji bomo ugibali leta s Klemnom Bučanom
Poroka na prvi pogled
Planet TV Iskrico v zakonu je poskusila ponovno zanetiti v posebni opravi
Poroka na prvi pogled
Planet TV Ženin osupnil s priznanjem: Zaljubljen sem v drugo #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Ne boste verjeli, kako je videti danes #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.
Ne spreglejte