SiolNET. Planet TV Novosti
0,24

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Avstralija

Še en hladen tuš za avstralsko nevesto

0,24

termometer

Selina Chhaur |  | Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri, se je za pare začel teden izpovedi. Pari so dobili različne naloge, pri katerih so se lahko globlje spoznali. Ena od nalog je tudi ocenjevanje videza preostalih kandidatov in kandidatk, ki pa se je pri Selini in Codyju končalo s solzami.

V šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija so se pari spopadli s tednom izpovedi. Prejeli so različne naloge, opravljanje katerih bi jih moralo povezati na globlji ravni, a se to, žal, ni zgodilo pri vseh. Selina in Cody sta namreč dobila nalogo, pri kateri sta morala kandidatke in kandidate oceniti ter razvrstiti po videzu, kar je na koncu spravilo nevesto v jok. Kaj točno se je zgodilo?

Poroka na prvi pogled Planet TV Vas ljubezen čaka v novi sezoni oddaje Poroka na prvi pogled?

Selina je pri razvrščanju kandidatov po videzu svojega moža postavila na prvo mesto, medtem ko je Cody na prvo mesto postavil Samantho, kar je utemeljil z besedami: "Njen videz mi je bolj domač." Selino je postavil na drugo mesto, ob tem pa poudaril, da se je pri svojem razvrščanju pretvarjal, da nobene od kandidatk ne pozna. "Očitno je, da bom sicer vedno izbral tebe, saj sem s teboj zelo srečen," je dodal Cody.

Selina Chhaur Planet TV Šok za nevesto: Ne privlačiš me, ker si Azijka #video

Selina je njegovo razvrstitev vseeno dojela kot še en hladen tuš in ne glede na utemeljitev poudarila: "Nikoli nimam občutka, da sem dovolj dobra zate." Nevesta je tako neprestano v dvomih, ali svojega ženina privlači ali ne. Ženin ji je pojasnil, da ga privlači, ampak ni tipična ženska, ki bi jo izbral sam.

Vera Papič Planet TV Mama razkrila, zakaj si je Žan Papič v otroštvu želel grdo dekle #video

Selina je planila v jok, saj je že na začetku čutila, da se z ženinom ne ujame zaradi svoje narodnosti: "To me je zlomilo. Težko je, ker mi je zelo všeč in se zelo trudim za najin odnos, a ne morem spremeniti tega, da sem Azijka." Codyju ob njenem joku ni bilo vseeno in priznal je, da se počuti grozno.

Bo paru uspelo premostiti to oviro? Prva ceremonija se namreč hitro bliža in odločitev, ali bosta ostala skupaj ali ne, bo treba  sprejeti že kmalu.

Šov Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21. uri. Vsak dan si prej lahko ogledate zabavno oddajo Družinski dvoboj, ki se začenja ob 19.45. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Tamara Djordjević Planet TV Nevesta razkrila, ali si bo tudi ona ustvarila profil na OnlyFans Al Perkins Planet TV Ženina je po poroki v zadrego spravila lastna mati, saj je nevesti povedala, da ... Anthony Planet TV Ženin predhodno zapustil medene tedne: Tega ne bom več prenašal! Holly Greenstein, Andrew Davis Planet TV Ženin po prvem skoku med rjuhe razočaran: Imel sem že boljše afere za eno noč
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin